2777
2789
عنوان

گول خوردیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 5755 بازدید | 251 پست
یه مستاجر داشتم که خونه خریدنی  قولنامه کرده بود اما چک هاشو پاس نکرده بود طرفش معامله را فسخ ک ...

اینجوری به درد ما نمیخوره .چون ۹۰۰ تومن دست اون داریم که بهمون نده نمیتونیم خونه بخریم هیچوقت. اونم میخواست با پول خونش برای بچه هاش ماشین بخره کار راه بندازه

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه های قدیمی کلنگی هستن .این شناژه .

خب با توجه به شناژ بودن ضرر بزرگی نکردین

سال ساخت خونه از روی شروعش حساب نمیشه از پایان کارش هم هست و این پایان کارش ده پانزده سال هست 

مساله بدهکاریش به شهرداری و سندش را حل کن و سند بگیر 

منم در جریان بگذار 

زیاد ضرر نکردی پس روان خودت و شوهرت را به هم نریز

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
نه خواهر گلم .مصالح خونه .سال ۸۰ ریخته شده رو زمین و کار شروع شده 

وقتی که خونه تکمیل میشه مهمه نه وقتی که شروع به ساخت میکنن!

ضمنا از روی قبض برق هم میشه بفهمید چون اونجا تاریخ‌ نصب کنتور را میزنن. 

خب با توجه به شناژ بودن ضرر بزرگی نکردین سال ساخت خونه از روی شروعش حساب نمیشه از پایان کارش هم هست ...

یعنی برای زندگی بد نیس؟مصالح ۲۰ سال قبل 

خب با توجه به شناژ بودن ضرر بزرگی نکردین سال ساخت خونه از روی شروعش حساب نمیشه از پایان کارش هم هست ...

درواست دوستی دادم بهتون .در جریانتون میذارم حتما

وقتی که خونه تکمیل میشه مهمه نه وقتی که شروع به ساخت میکنن! ضمنا از روی قبض برق هم میشه بفهمید چون ...

آفرین 

شهرداری شیراز میگه اگه کنتور برق قبل از سال نود باشه 15% تخلف از خونه های بی سند می گیرن 

اگه بعد از سال نود باشه 35% خدمات شهرداری می گیرن 

در ضریبی که مخصوص اون منطقه هست ضرب می کنند

وقتی که خونه تکمیل میشه مهمه نه وقتی که شروع به ساخت میکنن! ضمنا از روی قبض برق هم میشه بفهمید چون ...

فروشنده راستش رو گفت بهمون .گفت سال ۸۰ شروع کردم پول کم آوردم ولش کردم سال ۹۰ کاملش کردم.داییم هم میگه ما الان یکسال هم اجازه نمیدیم این اتفاق بیفته چون مصالح نااابود میشن 

آفرین  شهرداری شیراز میگه اگه کنتور برق قبل از سال نود باشه 15% تخلف از خونه های بی سند می گیر ...

یعنی از اداره برق بپرسیم؟

یعنی برای زندگی بد نیس؟مصالح ۲۰ سال قبل 

من تو خونه ی دو و نیم طبقه ای که مال پنجاه سال قبله زندگی می کنم در مرکز شهر 

275 متره 

صفر تا صد بازسازیش کردم حتی کناف سالن  واشپزخانه و سرامیک داخل حیاط 

هزار شرف داره به اپارتمان 

اگه بخوایم بکوبیم آپارتمان سازی کنیم سه چهار میلیارد سود توشه 

ولی دلم نمیاد 

تا حالا که دلم نیومده هنوز 

قبل از این خونه آپارتمان داشتیم اپارتمان قدیمی خیلی اهسته رشد قیمت داره و به سختی فروش میره

اما خونه ویلایی و زمین رشد قیمتش خیلی بیشتره . مخصوصا اگه جاش خوب باشه

من تو خونه ی دو و نیم طبقه ای که مال پنجاه سال قبله زندگی می کنم در مرکز شهر  275 متره  ...

من دلیل اصلی که میگم نمیخوام این خونه رو، همین قدیمی بودنشه .و اینکه بغلش زمین ساخته نشده هست. یه روزی بخواد بسازه ما زندگی نداریم دیگه از صدا و خاک 

قبل از این خونه آپارتمان داشتیم اپارتمان قدیمی خیلی اهسته رشد قیمت داره و به سختی فروش میره اما خون ...

دو و نیم طبقه که الان دارید یعنی ویلایی میشه؟تازه فروشنده همش میگفت شما دیدید من پول لازمم مفت از چنگم دراوردید