2777
2789
عنوان

گول خوردیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 5755 بازدید | 251 پست
پول بزار بانک سپه سه ماه بعد وام بگیر 21% با بازپرداخت چهارساله

فقط بتونم پولمون رو پس بگیریم .باهاش زمین هم بخریم شروع کنیم ساختن، میشه

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
دیگه پولتون رو جای دیگه خونه نقلی بخرید اجاره بدید .ساخت و ساز رو ول کنید

فعلا قراره تمام طلاهامو که پس انداز ده سالم هست و وامم را بدم یه ماشین شاسی بگیرم در حالی که قسطهاش باعث میشه هیچ پولی نداشته باشم بعدش که خرج کنم

البته میدونم که رشد ملک بیشتره

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا قراره تمام طلاهامو که پس انداز ده سالم هست و وامم را بدم یه ماشین شاسی بگیرم در حالی که قسطهاش ...

ایشالا به سلامتی .بهترین ها سر راهتون قرار بگیره 

ماشین خوب هم واجبه 

درست میگن حیفه....اگ تواناییشو دارن بفروشین تا مرحله اسکلت بخرین بسازین برا خودتون ولی تعمیراتو تغیی ...

اگه اطمینان داشتم تا ده سال دیگه نمی کوبیمش صد تومن خرجش می کردم خیلی بهتر میشد 

ولی به خودم اعتماد ندارم 🤣🤣

ایشالا به سلامتی .بهترین ها سر راهتون قرار بگیره  ماشین خوب هم واجبه

همچنین شما 

امیدوارم هر چی خیر هست پیش بیاد اگه مشکل بدهکاری و سندش حل بشه همین بهتر از قبلی هست بنظر من

سلام  عزیزم چکار کردی امروز به نتیجه ای رسیدی ؟ امیدوارم به آرامش رسیده باشی

چک گرفتیم ولی شهر ما کوچیکه و تعداد خونه های برای فروش کمه .ما خونه بهتر از خونه خودمون میخوایم.امروز دوتا دیدیم که به درد نمیخوردن .زنگ زدم به بنگاه گفتم با اینکه خونمون رو خریده حرف بزن ضررش رو میدیم اگه میشه خونمون رو فسخ کنه.زمستونی با بچه کوچیک آواره شدیم قشنگ .خیلی حالم بده .یه دعوای جانانه هم با شوهرم کردم. اون میگه تقصیر تو هست هی گفتی خونه عوض کنیم وگرنه ماشین خوب خونه خوب داشتیم .الان نه ماشین داریم نه خونه . منم میگم تو دقت نکردی تقصیر تو هست

چک گرفتیم ولی شهر ما کوچیکه و تعداد خونه های برای فروش کمه .ما خونه بهتر از خونه خودمون میخوایم.امرو ...

الکی الکی خودمون رو بیچاره کردیم

چک گرفتیم ولی شهر ما کوچیکه و تعداد خونه های برای فروش کمه .ما خونه بهتر از خونه خودمون میخوایم.امرو ...

امیدت به خدا باسه عزیزم انشاالله خودش کمکتون کنه . تونستی خونه ای که خریدی رو فسخ کنی ؟ چک بابت فسخ خونه گرفتید؟

الکی الکی خودمون رو بیچاره کردیم

حق داری نگران باشی انشاالله که نتیجه کار خیر ه . ببخشید دوست عزیز من معمولا پیگیر تاپیک ها نمیشم ولی نگرانت هستم که پرسیدم .اگر دوست داشتی نتیجه رو بعد بیا بگو . از صمیم قلبم برات دعا میکنم مشکل حل بشه .