2777
2789

سلام خانم های عزیز من قراره ماه بعد iui انجام بدم و بار اولم هست من تنبلی دارم ممکنه بار اول بگیره؟ 🥺

این ماه هم طبیعی اقدام میکنم ولی اگه نشد صد درصد ماه بعد iui انجام میدم 

میشه از تجربیاتتون بگید راسته که امکان دوقلویی هست؟ من دوقلو خیلی دوس دارم اگه به دکتر بگم ممکنه مثلا یه داروی مخصوصی بهم بده؟؟ کسی بو دیدین چند قلویی با این روش باردار شده باشه؟؟ 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
منم میخوام برم تهرانی؟

نه عزیزم شیرازم

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پنج ساله منتظرم 🥺😓 اضافه وزن دارم 😭

ان شالله خدا عیدیتو زودتر از بقیه بهت بده عزیز دلم 🥺منم اضافه وزن دارم میخوام iui انجام بدم سنمم کمه 

ان شالله خدا عیدیتو زودتر از بقیه بهت بده عزیز دلم 🥺منم اضافه وزن دارم میخوام iui انجام بدم سنمم کم ...

قربونت عزیزم منم سنم کمه ولی زود ازدواج کردم 🥺چند سالته شما 

قربونت عزیزم منم سنم کمه ولی زود ازدواج کردم 🥺چند سالته شما 

۱۸🥺

من ۲۰  از ۱۶ سالگی اقدامم 🥺🥺🥺🤦🤦🤦🤦🤦

عزیزم چقدر کوچولو بودی 🥲ان شالله به حق امام حسین دامنت سبز شه عزیزم🥺😍🙏🏻

من تنبلی داشتم و  ۴ دفعه ایو ای شدم و نتیجه نگرفتم اوایل فکر میکردم با همون دفعه اول باردار میشم کلی امید داشتم ولی ۴ بار نتیجه منفی اومد دستم اینارو نگفتم ناامید بشی شاید قسمت من این بود که دیرتر باردار بشم و بقولی تاریخ تولد بچه من مشخص بوده و من نمیتونستم کاری کنم اما به چشم درمان با شانس ۳۰٪ بهش نگاه کن که خیلی ذهنت درگیرش نشه و اگه خدایی نکرده مثبت نشدی دیگه ایو ای نکن من که فکر میکنم بیشتر بیزینسه تا درمان مستقیم برو سراغ ای وی اف 

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

چند وقته اقدامی 😞

۴ ماه

من تنبلی داشتم و  ۴ دفعه ایو ای شدم و نتیجه نگرفتم اوایل فکر میکردم با همون دفعه اول باردا ...

اخه آی وی اف خیلی سخته و دردناک امپولاش و داروهاش خیلی اضافه وزن میاره من خودم تپلم یکم  البته نه اونقدر تپل کلا اندامم پر هست 😭😭