2821
2789
عنوان

وجود جن😰😰

573 بازدید | 29 پست

دوستان ما دیشب تا دیروقت مهمان داشتیم حدودای ساعت ۲ شب بود ک رفتم دیگ من گرفتم خوابیدم همسرم رف دوش بگیره، صبح بهم گفت دیشب ک تو حموم بودم شیر آب داغ رو که باز کردم صدای جیغ و گریه میشنیدم وقتی بستم صدا قطع میشد چن دفعه این کارو تکرار کرده و اوندصداها رو شنیده، یعنی واقعا حماممون جن دارع؟ من خیلی میترسم

🤔

تو خورشیدی بودی که وقتی بودی ندیدیمت اما حال که دیگر نیستی تازه فهمیدیم که حضورت گرمایی در قلب و زندگیمان بود رهبرم💔🥀 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

باید بسم الله میگفت اب داغ رو بچه جن نریزه

تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهی نگه دارند ؛آن‌ها از روشن شدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... 

بزار اگه چند بار دیگه ام اینجوری شد اونوقت یعنی داره 

تو خورشیدی بودی که وقتی بودی ندیدیمت اما حال که دیگر نیستی تازه فهمیدیم که حضورت گرمایی در قلب و زندگیمان بود رهبرم💔🥀 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند

چهارشنبه شب هیچوقت نباید برید حموم

جدی

باید بسم الله میگفت اب داغ رو بچه جن نریزه

اره منم موافقم 

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)

🙄 والا تا جای که من میدونم جن اونقد لطیف و فرزه. فورا جاشو عوض میکنه جا خالی میده نمیمونه آب داغ بریزه روش. شوهرت سر ب سرت گذاشته

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
2823
2791
2779
2792