2821
2789
عنوان

وجود جن😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 29 پست
یاااخدا بچه جننننن😭😭😭😭😭😰😰من دیگ پامو نمیزارم تو اون حمام

مرد حسابی من دادم دستت جن کجا بود اگه شب رفته وقتی اب داغ باز میکنی بخاطر هوای سرد داخل حمام و پدیده جا به جایی و وارونگی هوا صدایی شبیه جیغ شنیده میشه قدیما هم خونه ها چوبی بوده بیشتر صدا میداده شایعه ساختن جون خودت ول کن با علم اثبات میشه

تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهی نگه دارند ؛آن‌ها از روشن شدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

🙄 والا تا جای که من میدونم جن اونقد لطیف و فرزه. فورا جاشو عوض میکنه جا خالی میده نمیمونه آب داغ بر ...

لطیفیش رو از شما میشنوم، بعدم شوهرم اون جور آدمی نیست که الکی بخواد حرفی بگه

لطیفیش رو از شما میشنوم، بعدم شوهرم اون جور آدمی نیست که الکی بخواد حرفی بگه

ببخشید ناراحت نشی شوهرت مواد نمیزنه؟ این روزا خیلی ازین توهمات بخاطر مواده. در هر صورت تا خودت چنین چیزی ندیدی و نشنیدی باور نکن از کسی. اصلا هم نترس. تو خونه قرآن و اذان پخش کن. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
ن اونو بردیم از خونه بیرون همون موقع ترسیدم، بعدم چرا بعد چن وقت اونم تو حموم

مثله دعوت نامه بوده براشون دوست من کتاب داشت دوسه بار میرفتم پیشش بچم مریض میشد یهو خودش می گفت از کتابه 

تو خونت قرآن پخش کن اسفندم دود کن تا نمونن اسفند چشم نظر چهارگوشه فرشات بریز

از قدیم گفتن شب حمام رفتن خوب نیست سنگینی داره دیگه چهارشنبه  پنج شنبه مهم نیست  فقط شب ...

چه عجیبه من همیشه شبها میرم

هرشب بالای ۱۰ ساله اتفاقی نیفتاده بسم الله هم نگفتم😐😑

چهارشنبه شب هیچوقت نباید برید حموم

حمام کردن در روزچهار شنبه کراهت ندارد. از حضرت موسی بن جعفر(ع) نقل شده که فرمودند: درروز چهار شنبه به حمام بروید
در مورد استحمام در شب کراهتی در روایات و سیره علما وجود ندارد تا به خاطرجن باشد. 
 شب به حمام رفتن اشكالي ندارد و در اين باره روايتي كه نهي كرده باشد از استحمام در شب، وجود ندارد.

نظرات کارشناسان مذهبی

اونوقت شماچطور میگید ۴شنبه نباید رفت یا شب حمام نکنیم😑😐🤔

جدی

سرچکن نظرات کارشناسان مذهبی رو بخون خیر همچین چیزیوجود نداره

حمام کردن در روزچهار شنبه کراهت ندارد. از حضرت موسی بن جعفر(ع) نقل شده که فرمودند: درروز چهار شنبه به حمام بروید
در مورد استحمام در شب کراهتی در روایات و سیره علما وجود ندارد تا به خاطرجن باشد. 
شب به حمام رفتن اشكالي ندارد و در اين باره روايتي كه نهي كرده باشد از استحمام در شب، وجود ندارد.

از قدیم گفتن شب حمام رفتن خوب نیست سنگینی داره دیگه چهارشنبه  پنج شنبه مهم نیست  فقط شب ...

نظر کارشناسان مذهبی میگه که موردی نداره توشب 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز