2821
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من درکت میکنم سعی کن راجب چیزی که ناراحتت میکنه با کسی صحبت کنی به خانواده به بچه هات فکر کن اونا به تو احتیاج دارن 

قرصم نخور ممکنه خدایی نکرده خونریزی گوارشی کنی 

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

برو یک آزمایش خون بده ...ان شاالله چیزی نباشه.....ولی دختر جون این روزا میگذره ....صبور باش ...هر کی ...

کاش میشد بگذره ولی نمیگذره صبرم تموم شدع دیگه وگرنه کی از بچش میگذره 

عزیزم من درکت میکنم سعی کن راجب چیزی که ناراحتت میکنه با کسی صحبت کنی به خانواده به بچه هات فکر کن ا ...

خانواده من درک ندارن حرف بزنمم باز مقصرم .تا حالا یه بار ازم‌نپرسیدن مشکلت چیه.فقط بلدن محدودم‌کنن چی بپوش ارایش نکن فلان نکن

خانواده من درک ندارن حرف بزنمم باز مقصرم .تا حالا یه بار ازم‌نپرسیدن مشکلت چیه.فقط بلدن محدودم‌کنن چ ...

هرکسی یه بار زندگی میکنه و یه بار این فرصتو داره با مرگ چیزی تموم نمیشه خودت سعی کن خودتو بسازی وقت بیشتریو صرف کنی برای انجام کارایی که حالت باهاشون خوب میشه  لازم نیست حتما درد و دل با خانواده  و کسی بکنی که تورو درک نمیکنه با یه شخص سوم مثلا یه دوست حرف بزن💓

اگه احساس غمگینی ناراحتی عدم لذت داری با یه روانشناس مشورت کن احتمالا افسرده باشی 

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

کاش میشد بگذره ولی نمیگذره صبرم تموم شدع دیگه وگرنه کی از بچش میگذره 

شاید حق با شما باشه

ولی آینده بچه ات برات مهم نیست؟!

گناه داره 

بچه توی غم و شادی مادر میخواد 

دلت نمیخواد بزرگ شدنشو ببینی!

بیشتر فکر کن

عجولانه و احمقانه تصمیم نگیر 

بری زیر خروار خاک ؛ فقط عذاب قبر و قیامت نصیبت میشه 

اونوقت پشیمون میشی؛ راه برگشت نداری

دخترعموم چهار ماه پیش خودکشی کرد

داغون شدیم 

خوابشو دیدن بی قرار بچه شه 

ولی چه فایده!  دیگه راه برگشت نداره

با خانوادت مشکل داری بیخیال 

فکر کن اصلا کسیو نداری 

دیگران به چه درد آدم میخورن 

با خودتو بچه ات صفا کن 

سر خودتو گرم کن با کارهای خونه؛ نظافت؛ آشپزی؛  بچه داری ؛باشگاه؛  بازار و...

که الکی فکر و خیال نکنی و آرامش داشته باشی 

خدای بزرگ کمکت کنه