2821
2789

حتما برو دکتر خیلی خطرناکه امکان فلج شدن هستش

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی بعدا فلج میکنه؟

حتما برو دکتر همین امشب !

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

کاش میدونستی من یه نابود تموم شده ام اما به اینکار فکر نمیکنم سعی میکنم امیدوار باشم تا لحظه ای که ...

زندگیم نابود شده دیگه امیدی ندارم همش سرزنش همش کتک دیگه بریدم به خدا گفنم‌میمیرم ولی مرگم قسمت من نیست

امکانش نیست کسی خبر نداره اگرم خبردار بشن میکشنم

ممکنه باعث کما رفتنت بشه یا بزنه کلیه و کبدت رو از کار بندازه یا خونریزی معده کنی،خودت برو دکتر،اصلا به خونوده ت بگو از دستشون اینکارو گردی باهاشون حرف بزن شاید دست از رفتاراشون برداشتن

برو اورژانش تو که از درون بدنت خبر نداری خدای نکرده یهو سنکوپ میکنی

ولی هیچ اثری نیست که اولش دست و پاهام سردش شد بعدش خابیدم که دردشو نفهمم ولی صب پاشدم دیدم هیچیم نیست