2777
2789
عنوان

یه مادر خسته

107 بازدید | 17 پست

بخدا کم اوردم چقد دکتر چقد دارو ب این بچه میدم خوب نمیشه انقد سرم وامپول انتی بیوتیک وهمه چی دادم کم اوردم سرفه های خلطی میکنه دکترم میکه خیلی انتی بیوتیک خورده ۱۶روز اموکسی کلاو ۷روز زیترومکس بینشم سرم وامپول یعالمه این سرفه بچمو کشت توروخدا بگین چی بدم از دمنوش هم ک نگم همه مدل کسی شرایط منو داره توروخدا کمک کنین۷سالش اسپره تنفسی هم میزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی یه دفعه عنبر نسارا دود بده تو خونه، چرک خشکن قوی و طبیعی 

بخور سرد بزار بالاسرش، پیاز قاچ کن بزار بالا سرش 

دکتر طب سنتی ام ببر

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

چون خوب نمیشه میفرستید مدرسه باز ویروس میگیره

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
من اصلا مریض نمیفرستم میزارم خوب میشه میفرستم باز بد دوروز یه ویروس دیگ گرفته 

بگو ماسک بزنه مدرسه سیستم ایمنی بدنش ضعیفه شربت ایمونیس بده بهش

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
بگو ماسک بزنه مدرسه سیستم ایمنی بدنش ضعیفه شربت ایمونیس بده بهش

شربت ک بهش میدم ،ماسک هم میزنه ولی خب میدونم تو مدرسه موقع خوردن میکشه پایین بچه حالیش نیست ک دنیا من بگم بهش

شربت ک بهش میدم ،ماسک هم میزنه ولی خب میدونم تو مدرسه موقع خوردن میکشه پایین بچه حالیش نیست ک دنیا م ...

بچت آلرژی داره ببرش متخصص الرژی ...آنتی بیوتیک سیستم بدنش نابود میکنه

عنبر نسارا میترسم سینش رو بدتر کنه

ببرش متخصص عفونی اطفال

سال پیش بچه من سه ماهش بود مریضی سختی گرفت سرفه های بد، یه هفته ام بیمارستان بستری بود بازم خوب نشد اخر بردمش متخصص عفونی اطفال ، داروها اون خوبش کرد

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤