2777
2789

باید با تنهایی کنار بیای 

البته ما یه شهر دیگه جدا از خانواده ها هستیم واسه همین واسه من خیلییییییییی سخته از صبح تا آخر شب نیست ولی خب من عاشقش بودم و هستم  

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو فامیلامون پزشک داریم خانوادگی پزشکن 

پدر پسر و دختر  دامادشونم پزشکه پسره مجرده

مادرشون دکترا زبان داره 

ولی من نمیپسندم خیلی دورن از هم اینم بخاطر مشغله هاست 

توی جمع های خانوادگی دیر تر از همه میان مدام استرس دارن 

ولی خب وضع مالیشون از همه ی ماها بهتره دو تا ماشین خارجی دارن و خونشون بهترین جاعه شهره و ... 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

خودت شغلت چیه چجوری باهم آشنا شدین

من داروسازی خوندم و از وسطای بارداریم دیگه نرفتم سر کار تا الان که دخترم ۲۰ ماهشه چون کمک ندارم و دست تنهام توی شهر غریب

فامیل دور بودیم و روش کراش داشتم همیشه تعریفش تو خونه مون بود بعدازینکه پزشکی قبول شد مخصوصا دارو قبول شدم تو دانشگاه همو دیدیم دوست شدیم و اومد خواستگاریم   

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم