2777
2789
آره همه بیمارستانها کتابخونه دارن واسه پزشکا برن واسه مطالعه چطور؟ شناسایی نشم بگم تو تاپیکام یچیزا ...

میخواستم اگر شهر اصفهان هستی بیشتر کمکم کنی

من چجوری برم مجوز بگیرم اخه برم تو کتابخونه بیمارستان🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی انشالله امید به خدا ولی فک نکنم بعدی دندون باشه چون اصلا نمیبینیمشون🥲😂

مگه پزشکا چشونه  

خدایی دندون زودتر و راحت تر به درآمد میرسن کلا دردسرشون کمتره ما که پوستمون کنده شد ولی خداروشکر گذشت

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
خوشبخت باشی عزیزم برای منم خواستگار دکتر بفرست

همچنین عزیزم قربونت 

بذار خودم پیدا کنم چشم😂🤭

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

میخواستم اگر شهر اصفهان هستی بیشتر کمکم کنی من چجوری برم مجوز بگیرم اخه برم تو کتابخونه بیمارستان🥲

نه عزیزم اصفهان نیستم 

آشنا میخواد ولی دوست همسرم اینطوری با خانمی که داشت واسه دکترا میخوند آشنا شد

مگه پزشکا چشونه     خدایی دندون زودتر و راحت تر به درآمد میرسن کلا دردسرشون کمتره ما که پ ...

کاری به در آمد ندارم ولی دوتا پزشک زندگیشون یکم سخت میشه دندونا و یا دارو وقت آزاد تری دارن یکی بالاخره باید بعدا تایم آزاد تری داشته باشه برای بودن کنار بچه ها 

و اینکه خب نمیدونم فانتزیم اینه با دندون ازدواج کنم😂🤐

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

کاری به در آمد ندارم ولی دوتا پزشک زندگیشون یکم سخت میشه دندونا و یا دارو وقت آزاد تری دارن یکی بالا ...

انگار منو گفتی نشستم خونه بچه داری میکنم...کلا زندگی سخته هر مرحله یجوریه امیدوارم بهترین واست رقم بخوره