2777
2789
پس به خاطر رسیدن به اون توام درس خوندی  چه باحال

به کسی نگی  میخواستم پزشکی قبول بشم برم بچسبم بهش  ولی خب توی دانشگاه کلیییییی سوال داشتم که ازش بپرسم مجبوووووور بودم ازش بپرسم میدونی که چی میگم  

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
من داروسازی خوندم و از وسطای بارداریم دیگه نرفتم سر کار تا الان که دخترم ۲۰ ماهشه چون کمک ندارم و دس ...

شما پیشنهاد دادی یا همسرت؟

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به کسی نگی   میخواستم پزشکی قبول بشم برم بچسبم بهش   ولی خب توی دانشگاه کلیییییی سوال دا ...

😂😂😂😂آفرین به تو دختر زرنگ

منم دلم شوهر پزشک میخواد به نظرت من چجوری خودمو به یه پزشک بچسبونم

شما پیشنهاد دادی یا همسرت؟

همسرم...من تا الان نگفتم‌بخاطر تو درس خوندم  خودش میگه خوب شد اومدی دانشگاه من تورو دیدم چون واسه کار اداری اومده بود دانشگاه من‌پریدم سلام دادم....یادش بخیر 

ما تو عروسی که من فامیل عروس بودم اون فامیل داماد آشنا شدیم من ۱۶ سالم بود نگوووو همسرمم از من خوشش اومده ولی خب تا رفتم دانشگاه و دوباره همو دیدیم و سلام و علیک و صحبت کردیم باهم کاری نداشتیم دیگه یواش یواش شکل گرفت

سختی خیلی زیاد داره 

دوران رزیدنتی ۳-۴سال ممکنه یه شهر دیگه باشید و ۲سالم طرح هست درامد در حد کارمند تو این سال ها دارند 

باید طاقتت زیاد باشه که کنار بیای مخصوصا طاقت دوری 

هم از خانواده خودت هم از همسرت 

😂😂😂😂آفرین به تو دختر زرنگ منم دلم شوهر پزشک میخواد به نظرت من چجوری خودمو به یه پزشک بچسبونم

نمیدونم از دور چطوری بنظر میرسه ولی باور کن سخته که وسط همه سختیا همسرت نباشه نتونه باشه ولی اگه اینقدر اصرار داری برو نامه بگیر از حراست البته آشنا میخواد برو کتابخونه بیمارستان درس یا کتاب بخون من یه نفرو اینطوری دیدم تونست ازدواج کنه 

کتابخونه بیمارستان ؟؟؟؟ عزیزم خودت کدوم شهری 

آره همه بیمارستانها کتابخونه دارن واسه پزشکا برن واسه مطالعه

چطور؟ شناسایی نشم بگم تو تاپیکام یچیزایی هست نمیخوام بدونه کسی منم بارها دلم خواسته درد دل کنم میترسم شناسایی بشم

همسرم...من تا الان نگفتم‌بخاطر تو درس خوندم   خودش میگه خوب شد اومدی دانشگاه من تورو دیدم چون ...

آخیییی الهی خوشبخت باشید

منم پزشکی میخونم با یه دندون آشنا شدم خیلیم دوست دارم با یه دندونپزشک ازدواج کنم ولی گند زدم فرار کرد از دستم😂🤐😔

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

آخیییی الهی خوشبخت باشید منم پزشکی میخونم با یه دندون آشنا شدم خیلیم دوست دارم با یه دندونپزشک ازدو ...

اونی که موندنی باشه میمونه بهتر که رفت ... یدونه بهترش الهی بیاد توی زندگیت  

اونی که موندنی باشه میمونه بهتر که رفت ... یدونه بهترش الهی بیاد توی زندگیت    

مرسی انشالله امید به خدا

ولی فک نکنم بعدی دندون باشه چون اصلا نمیبینیمشون🥲😂