سلام خانما صبحتون بخیر الان ازمایش چکاب پسرمو گرفتمقند ناشتاش ۸۹ بود خوبه بنظرتون ؟ قبلا پایین تر بود ولی خب خیلی شیرینی وشکلات و لیموناد خورده این مدت شنبه باید نشون دکتر بدم میشه کسی اطلاعاتی داره بهم بگه
باور میکنی چقد حرص میخورم سراین موضوع تا جایی که بتونم مقاومت میکنم دیروز گفت ماما برام لیمونا ...
میوه هم قندش بالاست ، کلا در روز مجازید نهایت ۴ یا ۵ واحد میوه بخورید ،،، مثلا یه موز دو واحد محسوب میشه
منظور اینکه فکر نکنید میوه رو میشه هرچقدر دلتون بخواد بخورید، میوه زیاد هم چاق میکنه هم قند داره ،،، مخصوصا بصورت آبمیوه
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تازه چیزهایی که ادم فکرشم نمیکنه قندشون بالاس یه لواشک گرفته بودم روشو میخوندم توی قسمت قند قرمز رن ...
چرا اتفاقا ، لواشک عصاره چند کیلو میوه ست ، به حجمش نگاه میکنیم میبینیم اینکه چیز خاصی نیست اما در واقع خیلی کالریش زیاده و قندشم بالاست
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.