2777
2789
عنوان

قندناشتا

209 بازدید | 24 پست

سلام خانما صبحتون بخیر الان ازمایش چکاب پسرمو گرفتم‌قند ناشتاش ۸۹ بود خوبه بنظرتون ؟ قبلا پایین تر بود ولی خب خیلی شیرینی وشکلات و لیموناد خورده این مدت شنبه باید نشون دکتر بدم میشه کسی اطلاعاتی داره بهم‌ بگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه من خودم همیشه ناشتا ۹۲ ۹۳ هست تازه پرهیزم دارم

پسرم خیلی لیموناد میخوره باباش میخره همش بحث دارم سراین موضوع با جفتشون و کیک و هله وهوله هم چنین ..شاید دلیلش اینه که نسبت به قبل بالاتره اره؟

واقعا ؟خیلی نگرانم 😭 البته بچها نسبت به ما ادم بزرگا مصرف شیرینی و شکلاتشون خیلی بیشتره 

قند ناشتا کوچک و بزرگ نداره . کاملا طبیعیه فقط اگر به صورت ارثی تو خانواده درجه یک ، دیابت دارید از همین الان اجازه تمایل به خوردن شیرینیجات و قند رو ندید نزارید زیاده روی کنه تا عادت بشه براش. هم برا دندون بده هم در بزرگسالی دیابت. قندش طبیعیه الان

من با ۲۲ سال سن قندم ۸۰ هست احساس میکنم یه کوچولو قندشون بالاست ولی قند خون ندارن.

پسرمنم همیشه ۷۹ یا ۷۶ یا ۷۸ بوده این دفعه اینطوره البته روز قبلش یه ایس پک بزرگ خورده بود تقریبا ساعت ۸ شب

قند ناشتا کوچک و بزرگ نداره . کاملا طبیعیه فقط اگر به صورت ارثی تو خانواده درجه یک ، دیابت دارید از ...

باور میکنی چقد حرص میخورم سراین موضوع تا جایی که بتونم مقاومت میکنم دیروز گفت ماما  برام لیموناد بخر گفتم خواهش میکنم نخور ببین دارم میگم‌خواهش میکنم گفت باش پس برو پرتقال بگیر اب پرتقال بگیر گفتم  بخدا حاضرم‌روزی ۱۰ لیوان اب پرتقال بگیرم‌این لیمونادو ول کنی 

واقعا ؟خیلی نگرانم 😭 البته بچها نسبت به ما ادم بزرگا مصرف شیرینی و شکلاتشون خیلی بیشتره 

اره توی بازار انواع اقسام مدلای مختلف تنوع خوراکی و شیرینی هس ادم نمیتونه نخوره متاسفانه

مخصوصا بچه ها

نميشه بهشون گفت اینو بخور اونو نخور

در اعماق تاریــکی در انتظار نــور...✨