2777
2789
عنوان

قندناشتا

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 24 پست
پسرمنم همیشه ۷۹ یا ۷۶ یا ۷۸ بوده این دفعه اینطوره البته روز قبلش یه ایس پک بزرگ خورده بود تقریبا ساع ...

فک کنم شب قبلش چیز شیرین خوردن اثر داشته باشه شما رو نمیدونم

یه بار دیگه ازمایش بده بهتره

نمیدونم دکتر من گفت

در اعماق تاریــکی در انتظار نــور...✨

باور میکنی چقد حرص میخورم سراین موضوع تا جایی که بتونم مقاومت میکنم دیروز گفت ماما  برام لیمونا ...

میوه هم قندش بالاست ، کلا در روز مجازید نهایت ۴ یا ۵ واحد میوه بخورید ،،، مثلا یه موز دو واحد محسوب میشه 

منظور اینکه فکر نکنید میوه رو میشه هرچقدر دلتون بخواد بخورید، میوه زیاد هم چاق میکنه هم قند داره ،،، مخصوصا بصورت آبمیوه 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میوه هم قندش بالاست ، کلا در روز مجازید نهایت ۴ یا ۵ واحد میوه بخورید ،،، مثلا یه موز دو واحد محسوب ...

تازه چیزهایی که ادم فکرشم نمیکنه قندشون بالاس

یه لواشک گرفته بودم روشو میخوندم توی قسمت قند قرمز رنگ بود یعنی بالا!!

اخه به لواشک نمیاد قندش بالا باشه😀😀

در اعماق تاریــکی در انتظار نــور...✨

تازه چیزهایی که ادم فکرشم نمیکنه قندشون بالاس یه لواشک گرفته بودم روشو میخوندم توی قسمت قند قرمز رن ...

چرا اتفاقا ، لواشک عصاره چند کیلو میوه ست ، به حجمش نگاه می‌کنیم  می‌بینیم  اینکه چیز خاصی نیست اما در واقع خیلی کالریش زیاده و قندشم بالاست 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
چکاب  کامل سالیانه همیشه داره قندش همیشه روی ۷۸ یا ۷۹ بود

عزیزم خوبه یوقتها بالا پایین میشه من یوقت ازمایش دادم ۹۵ بود 

یوقت ازمایش دادم ۷۰ بود 

تو بارداری که ۶۰ بود 

بستگی داره روز قبلش چی خورده باشه 

یه ۲۰۷ مشکی 🖤💔

عزیزم خوبه یوقتها بالا پایین میشه من یوقت ازمایش دادم ۹۵ بود  یوقت ازمایش دادم ۷۰ بود  ت ...

چقدخوبه  اینجاهستم خدایاشکرت که شماهارو دارم چقدمنو نگرانی درمیارین خداخیرتون بده چون من کلا ادم استرسی هستم 🥺