2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 31 پست
فرم لب چی اونم برمیگرده لب بالام فرمش رو از دست داده قبلاً میگفتم برا ورمه  

من ماه اول لب بالام باد کرده بود الان یواش بواش داره برمیگرده

برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار‌.      با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۴ ماهه عمل کردم حس میکنم مثل یه تیکه چوب خشکه  چرااا

اسپری بزن داخل بینیت نرم شه

برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار‌.      با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی
اگه بینیت گوشتیه که واقعن تا یه سال نباید هیچ نظری روش بدی کلی ورم داره منم بینیم گوشتیه عمل کردم ۲ ...

اخه مادر منم بینیش گوشتی شدید بود ولی خب بعد عملش با وجود ورم زیاد خیلی بهتر قبلش شده پرور به روز بینیش کوچک تر و بهتر میشه 

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....
اخه مادر منم بینیش گوشتی شدید بود ولی خب بعد عملش با وجود ورم زیاد خیلی بهتر قبلش شده پرور به روز بی ...

اره مال منم اینجوریه ، خب مال تو استخونیه ؟

میزنم هروز

والا بزن اسپری که اصن ضرر نداره هیچم خودتو نارحتو نگران نکن تا یه سال اصن از خیرش بگزر فکر کن عمل نکردی اون موقع بعد یه سال ایراد داشت فوق فوق فوقش ترمیمی میکنی ایراداشو میگیره

اره مال منم اینجوریه ، خب مال تو استخونیه ؟

نه برا من گوشتی هست میگم اگه ورمه باید از قبلش بهترشده باشه ولی خب قبل بینیم بهتر بود و بیشتر بهم میومد 

نه برا من گوشتی هست میگم اگه چرمه باید از قبلش بهترشده باشه ولی خب قبل بینیم بهتر بود و بیشتر بهم می ...

خودتو نگران نکن ورمه هنوز ،دست بزن به کناره هاش حس میکنی باد کرده هما اینا میخوابه باریک میشه باور کن

نه توش خوبه تنفس اینام اوکیه فقط حسش نمیکنم اصلا مثل چوب میمونه😂

دیگه عمرن مثه قبل بینی نرم نخواهیم داشت خیالت تخت همینه دیگه تا آخر🤣🤣🤣🤣🤣

دیگه عمرن مثه قبل بینی نرم نخواهیم داشت خیالت تخت همینه دیگه تا آخر🤣🤣🤣🤣🤣

یکی از اشناها که حدود ده سال پیش عمل کرده میگه که بعد یکسال بینیش مثل قبل نرم شده 

خودتو نگران نکن ورمه هنوز ،دست بزن به کناره هاش حس میکنی باد کرده هما اینا میخوابه باریک میشه باور ک ...

دوست عزیز خیلی ممنون ازقوت قلبت حرفات کمی آرومم کرد این روزا خیلی این جملات می‌تونه حالمو بهتر کنه❤️