2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خالم پلی کیستیک بود دو تا بچه داشت و قصد بارداری نداشت رژیم لاغری گرفت و ورزش کرد باردار شد خیلی دیدم کسایی که با ورزش و رژیم باردار میشن چون تعادل هورمونی پیدا میکنند البته دارو هم لازمه ولی اینا رو هم انجام بدید

ترک کاااامل قند و شکر 

حذف کاااامل فست فود و انواع هله هوله

کاهش شدید روغن

کاهش وزن و داشتن تحرک مثلا پیاده روی

درکنارش دارو(دوفاستون و مدروکسی)

راحت باردار شدم

این سبک هنوز ادامه داره و من الان ۵۰ کیلو هستم😍

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اول و آخر خواست خدا و صلاحش.

من ۹ سال بخاطر تنبلی تخمدان باردار نشدم.دقیقا ماهی ک بیخیال بودم و انواع اقسام نوشابه ترشی ماست سردیجات خوردم باردار شدم! 

توکل ب خدا انشاالله بزودی باردار میشی.

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
وا مگه میشه. دکترت رو عوض کن الکی بگو یه ساله اقدامم تا دارو بدت چون احتمالا سنت کمه تا یمی دو سال و ...

تقریبا ۱ سال اقدامم چند ماه اول نرفتم دکتر ۲۵ سالمه ولی کیست بزرگم دارم که ساده هستن ال دی داد ولی نمیخورم چون میخوام اقدام داشته باشم در کنارش عرقیجات میخورم برا کیست