تو دانشگاه یه پسره رو فالو کرده و شروع کرده باهاش حرف زدن پسره هم تا اونجایی که میتونه باهاش میلاسه...اینم چون اولین پسریه که انقدر خوب باهاش حرف میزنه کلی ذوق میکنه در صورتی که پسره حرفای بی ادبی زیاد میزنه و از روی تجربه زیادش بلده چطور یه دختر ساده رو خر کنه خدا شاهده من هر بار این ادم رو تو دانشگاه دیدم هر بارش با یه دختر بود قشنگ هوله...ریخت و قیافه و تیپم نداره داغونه نمیدونم چطور دخترا خر این میشن ...همین امروز جلو چشم جفتمون دست تو دست با یه دختر راه میرفت بهش میگم دیگه بهش پیام ندی ولی به حرفم گوش نداد و دوباره باهاش حرف زد...هر وقت دوستاش دوستمو میبینن نگاش میکنن ، و از اونجایی که خیلی دهن لقن من مطمئنم زیاد طول نمیکشه که ابروی دوستم توی دانشگاه بره..چند روز پیش جلو چشم همه رفته سراغ پسره که از قضا با دوستش بوده خودشو معرفی کرده اما پسره سرد جواب داده ولی باز از رو نرفت و دوباره به پسره پیام داد...امروزم که اینطور شد...درک میکنم مورد توجه بودن از سمت جنس مخالف خواه ناخواه لذت بخشه اما اینطوری؟! تجربه اولشه میترسم پسره بلایی سرش بیاره چون قشنگ مشخصه از حرفاش که ازاون جور ادماست! چیکار کنم براش؟
حالا این که خوبه یکی از دانش آموزای ۱۵ ساله من رفته با یه پسره تو خونه اش همه کاری کردن الآن تازه فهمیده پس ه با ۱۳ تا دختر دیگه هم دوسته😐😐😐دخترا چرا آنقدر احساساتین؟هر چقدر بهش گفتم نرو با پسره میگفت نه عشق ما خاصصه😐😐