2777
2789
عنوان

دوستم داره ابروی خودشو میبره🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 47 پست
با دوستت حرف بزن  همینایی که به ما گفتی رو بهش بگو یا اینکه بشین خوب فک کن یه پیام به دوستت ب ...

حرف گوش نمیده اصلا از اون تیپ ادماست که حتما باید  خودش تجربه کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت یا دوستات باید یه جوری غیر مستقیم جوری که طبیعی به نظر بیاد پشت سر اون پسره در حضور دوستت غیبت کنید و مثلا بگید چقدر خزه بدتیپه.. یا مثلا فلان دختره گفته که این بهش خیانت کرده و این حرفا تا از چشمش بیافته. یه چیز دیگه اینکه خودت و دوستای دخترت باهاش صمیمی تر باشید و بیشتر محبت کنید تا اون کمتر احساس کمبود توجه داشته باشه.

دقیقا امروز بهم میگفت چرا از وقتی با این پسره حرف میزنم ناراحتی نگران نباش واسه تو هم یکی میاد😐

وای چرا دخترا کر و کور میشن واقعا!!😞😞😞 حیف دخترامون حیییف. باید اینقدر پیشرفت کنن همه حسرتشونو بکشن ولی...

دخترا بیچاره میبرن همه کااری میکنن باهاشون بعدش تازه میفهمن چی شده

حالا این دختره خیلی بااستعداده اصن ازش انتظار نداشتم بیشتر از روی کمبود محبت و توجه رفته بود سمت پسره 

خودت یا دوستات باید یه جوری غیر مستقیم جوری که طبیعی به نظر بیاد پشت سر اون پسره در حضور دوستت غیبت ...

گفتم گفت وقتی دربارش بد میگی دوست دارم بکوبم تو دهنت😶

حالا این که خوبه یکی از دانش آموزای ۱۵ ساله من رفته با یه پسره تو خونه اش همه کاری کردن الآن تازه فه ...

😑😕راستش انقد اینجور چیزا از دخترای کم سن میشنوم از خدا میخوام اگه متاهل شدم مادرشدم دختردار نشم که نبینم کسی ازش سواستفاده کرده و فلان

دقیقا منم همین شرایط رو تو دانشگاه با یکی از دوستام داشتم هر چی بهش میگفتم انگار کر شده بود کور شده بود نتونستم جلودارش بشم آخرشم پسره ودوستاش گفته بودن من میخوام اونارو جدا کنم که خودم با پسره باشم با این‌ که‌ با دوستم خیلی صمیمی بودیم جونمون به جون هم بند بود ولی مجبور شدم باهاش قهر کنم یه روز دیدم دوستم اومد پیشم برا معذرت خواهی برام تعریف کرد که پسره اون روی خودش نشون داده و بهش درخواسته رابطه داده اینم باهاش تموم کرده ولی بعد اون ماجرا دوستم نمیدونم چجور شدبلافاصله تصمیم به ترک تحصیل کرد گفت میخواد ازدواج کن ولی میگفت شوهرش مشکلی نداره برا دانشگاه همیشه این تو ذهنم موند که ایشاالله خطا نکرده بوده باش. 

حالا دوست تو هم تا سرش به سنگ نخوره حالیش نمیشه توداری چی میگی.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
حالا این دختره خیلی بااستعداده اصن ازش انتظار نداشتم بیشتر از روی کمبود محبت و توجه رفته بود سمت پسر ...

بخدا اینا توجیه کارشونه . کسی که منطق داشته باشه اینکارو نمیکنه 

من خودم خیلی مادرپدرمو دوست دارم الان ولی تو سن ۱۴ پونزده سالگی ازشون هم میترسیدم😐هم خوشم نمیومد ازشون هم با یکی دوست بودم ولی هیچ غلطی نمیکردم و واقعا نرفتم تو این خط ها 

یعنی من تو اون سن با مامانم جرئت نمیکردم حرف بزنم😕😐

البته الان که بزرگ شدم خیلی خوبن ولی اون موقع یزید بود

😑😕راستش انقد اینجور چیزا از دخترای کم سن میشنوم از خدا میخوام اگه متاهل شدم مادرشدم دختردار نشم که ...

پسرا هم هزار جور بدبختی دارن اعتیاد و همجنس گرایی و ...

ما دوباره سبز می شویم...
2790
2778
2791
2779
2792