2777
2789

من یه رفیقی دارم ، دلم نمیخواد باهاش زیاد رفت و امد داشته باشم اما حس میکنم میتونه درکم کنه

ادم سمی ی زندگی ی من شده این روزا 

به شدت منحرفه یعنی تقی به توقی میخوره هر شخصی حرفی بزنه این تا تهشو رفته برای خودش خیالبافی کرده

مثلت میگن طرف میخواد زن بگیره این اصلا توی چه فازاییه ، اونوقت ما میگیم مبارک باشه و...

بهش نیاز دارم خیلی اگه باهاش بهم بزنم میدونم که لج میکنه و کارایی که نباید و میکنه 

نمیدونم چیکار کنم

اصلا میگم کاش باهاش اشنا نشده بودم

چشم ها دریچه ی روحن!...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطتو باهاش کمترکن.مثلا بگو مهمونی دعوتم خرید باید برم مامانم کارداره بایدکمکش کنم...قطع نکن باهاش فقط فاصلتوباهاش بیشترکن 

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
باهاش به هم نزن ولی انقدر خودت با یه کلاس و کار دیگه ای سرگرم کن که کم کم وقتی برای اون نداشته باشی ...

امتحان کردم ، هی میچسبه بهم لعنتی

چشم ها دریچه ی روحن!...

امتحان کردم ، هی میچسبه بهم لعنتی

بگو الان سر کلاسم مثلا خیاطی.    الان باید این کار آماده کنم فردا باید تحویل بدم. الان دارم می رم خرید پارچه بعد زنگ می زنم الان با یه هم‌کلاسی هام هستم و ....

یا ارحم الراحمین

یه چیزی یادم اومد برات تعریف کنم خوبه.من دوست صمیمی زیادداشتم درحدی که بعدازمدرسه هم تلفنی دوساعت حرف میزدیم یامیرفتیم بیرون و...یکیشون خیلی اخلاقش بدبود اهل سواستفاده بود آدمو واسه کارراه انداختن میخواست منم بعدازعقدم یه مدت دیر به دیر جوابشو دادم دیدم ول نمیکنه میخواد هرروز باهاش برم اینوراونور تاتنهانباشه حتی بخاطره اون باماشین مادرش رفتم دانشگاهش که خیلیم دور وپرت بود ماشینشون خراب شد مجبورشدم بابدبختی برگردم خونه حتی یه زنگ نزد ببینه چجوری برگشتم...منم بهونه آوردم کفتم شوهرم دوس نداره هی بادوستام باشم خوبی بدی دیدی حلال کن خدافظ.راه زیاده واسه اینکه ازسره خودت بازش کنی

یه چیزی یادم اومد برات تعریف کنم خوبه.من دوست صمیمی زیادداشتم درحدی که بعدازمدرسه هم تلفنی دوساعت حر ...

اره عزیزم شما درست میگی راه زیاده ، اما مهم اینه که واقعا لازمش دارم ، واسه کار راه انداخان نمیخوامش ، کمکم کرده میخوام جبران کنم نمیخوام جبرانم بشه دلشو شکوندن

از طرفی هم که همونطور که گفتم سمی هست

و این منو در اصل گیج کرده

چشم ها دریچه ی روحن!...

اره عزیزم شما درست میگی راه زیاده ، اما مهم اینه که واقعا لازمش دارم ، واسه کار راه انداخان نمیخوامش ...

چی بگم؟سخته ولی باید واسه رابطه باهاش خیلی محافظه کارباشی که از دوستی باهاش لطمه نخوری.