2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 139 پست
من دوستدارم نمیگم ندارم ولی واقعابهم محبت نمیکنه درحالی که من اصلابدنبودم تواین ده سال زندگی.ولی بای ...

بخدا منم همسرم کلا خانوادگی سردن،ولی خدا را شکر در مقابل من بداخلاق نیست،

ولی با این همه کار و مسولیت و زندگی،باز خودم همیشه کنارش میشینم  بوسش میکنم  دست به موهای کچلش میکشم 

هر چند اونم همراهی میکنه،ولی اول من شروع میکنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چند روز چند روز می‌ره ماموریت من میمونه و مدرسه بچه ها 

ببر و بیار و درس و مشق و کلاس فوق برنامه

بچه مریض میشه،

ولی ماشین پیش خودم 

در شبانه روز شاید۶ساعت بخوابم تا صبح کوچولوم چندین بار بیدار میشه برا شیر.

کار خونگی هم میکنم و چندقاز،درامد دارم شکر خدابه هر حال میگذره

باشه فدات الان طلاق ومزمل دانلودکردم اینارو دانلودمیکنم

دانلود کن هرروز بزار بخونن

بزار بشن روتین زندگیت بهشون عادت کن

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
بخدا منم همسرم کلا خانوادگی سردن،ولی خدا را شکر در مقابل من بداخلاق نیست، ولی با این همه کار و مسول ...

این همش خونه اس سرش توگوشیششه وبددهنه واقعاحرفاش برام سنگین بوده تاحالااین حرفاروبهم نزده بود

چند روز چند روز می‌ره ماموریت من میمونه و مدرسه بچه ها  ببر و بیار و درس و مشق و کلاس فوق برنا ...

من اینوماشین داره دستم نمیده میگم یه ماشین برآمدم برهنه مسئولیتهابامنه نمیخره خیلی آدم بدییع 

باشه عزیزم

الله یاریت بو 

عزیزکم گیان

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
این همش خونه اس سرش توگوشیششه وبددهنه واقعاحرفاش برام سنگین بوده تاحالااین حرفاروبهم نزده بود

انشاءالله خداوند کمکتون کنه و به زندگیت آرامش بدهروزی یه صفحه قرآن سعی کن بخونی،

چون میگن تو خونه ای که قرآن تلاوت بشه،دعوا کم میشه

واقعاجواب میدن؟؟

اره من گاهی زنگ میزنم و صحبت میکنم حتی وقتی اقایون جواب میدن میگم وصل کنید مشاور خانم

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
شوهومن که همه این خصلتهاروداره ولی شوهرخواهرم که اونم کورده همه چیش مال خواهرم میخام بگم که همه مث ه ...

من رفیقام کرمانشاهن والا همشون خوشگل دسته گل از بس مردای اونجا روانین یدونشون ازدواج نکردن ‌‌ ..۹۰ ٪ مشکل دارن

قربون محبتت.واقعادوستی ندارم که باهاش حرف بزنم.یکی دوبارسعی کردم باهمسایه یاکسی دوست بشم ولی همه فقط ...

هر وقت دلت خواست به من پیام بده دوست واقعی وجود نداره عزیرم فرزندانت برات دوست صمیمی خواهند شد انشالله