فاطf مدیر استارتر عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 2046 عنوان چی بخرممم؟؟ 349 بازدید | 30 پست سلام قشنگاصبحتون بخیر🥰🌸🦋فردا روز واریز حقوقمه و قبلا نذر کرده بودم با بخش کوچیکی از اولین حقوقم که به اندازه مد نظرم برسه ، چیزی بخرم و پخش کنمبه نظرتون چی بخرم ؟و اینکه نگه دارم روز شهادت حضرت فاطمه (س) پخش کنم؟ فعلا وسعم در حد 400،500 عه ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨ برای دعا و حاجت دل هم دعا کنیم ☺️ 1402/09/08 | 08:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tani1998 عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 12413 نون پنیر سبزی . بده ب بچهای کار یا تو کوچع اگ بچه مدرسه ای دیدی بده بهشون .هوا الان سرده میتونی یکم شیر کاکائو درست کنی پخش کنی اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤
فاطf مدیر استارتر عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 2046 نون پنیر سبزی . بده ب بچهای کار یا تو کوچع اگ بچه مدرسه ای دیدی بده بهشون .هوا الان سرده میتونی یکم ... محلمون یه جوریه😑 کسی نه نذری میده نه میگیره .اصلا تا حالا ندیدم یه نفر نذری بده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨ برای دعا و حاجت دل هم دعا کنیم ☺️
فاطf مدیر استارتر عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 2046 تو رو خدا به بچه های کار بده 😢 اخه شهر ما اونجوری بچه کار ندیدمفقط ی چراغ قرمز داریم جای اصلی شهر اونجا دو نفر اینا هستن اونم گاهی نه همیشه ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨ برای دعا و حاجت دل هم دعا کنیم ☺️
eleno عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 16466 اگه فقیری میشناسی براشون مواد غذایی بخر فقط حیدر امیرالمومنین است اللهم عجل لولیک الفرج
eleno عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 16466 من یکیو میشناسم هرچی وسعم برسه براش چیزی میبرم فقط حیدر امیرالمومنین است اللهم عجل لولیک الفرج
فاطf مدیر استارتر عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 2046 اگه فقیری میشناسی براشون مواد غذایی بخر ایده خوبیه ، مرسیچند تا روغن و رب خوبه ؟ ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨ برای دعا و حاجت دل هم دعا کنیم ☺️
خرس_مهربون_ عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 104 محلمون یه جوریه😑 کسی نه نذری میده نه میگیره .اصلا تا حالا ندیدم یه نفر نذری بده من یکسال هر ماه پول جمع میکنم. یک ماه قبل از عید همه را میدم به فقیر.شاید بتونه واسه مخارج عید کمکش بشه. یا صاحب صبر🤲🏻
فاطf مدیر استارتر عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 2046 من یکیو میشناسم هرچی وسعم برسه براش چیزی میبرم چقدر خوب 😍 خدا اجرت بده ما به بهزیستی شهرمون میبردیم هر سال از وقتی که سرمون مشغول شد و نرفتیم واقعا برکت از زندگیمون رفتالان که شما گفتی یاد اونجا افتادم ، شاید واسه اون بچه ها خوراکی بخرم ببرم ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨ برای دعا و حاجت دل هم دعا کنیم ☺️
nk000 عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 7764 من بودم لقمه میگرفتم ظهرمیرفتم بیرون به دست فروشا وهرکی فکر کردم لازمه میدادم الان خیلی ها گرسنه هستند شکلات شیرینی به کارشون نمیاد
tani1998 عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 12413 محلمون یه جوریه😑 کسی نه نذری میده نه میگیره .اصلا تا حالا ندیدم یه نفر نذری بده اها .. خب پس اگکسیو میشناسی ک وضع مالی خوبی نداره مثلا ۲ تا ماکارونی و ۲ رب و روغن و اینجور چیزا بخر ببر براشون اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤
فاطf مدیر استارتر عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 2046 من یکسال هر ماه پول جمع میکنم. یک ماه قبل از عید همه را میدم به فقیر. شاید بتونه واسه مخارج ... چه قدر کار زیبایی 😍 مطمئنم چند برابرش از جای دیگه برمیگرده بهتون. ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨ برای دعا و حاجت دل هم دعا کنیم ☺️
فاطf مدیر استارتر عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 2046 من بودم لقمه میگرفتم ظهرمیرفتم بیرون به دست فروشا وهرکی فکر کردم لازمه میدادم الان خیلی ها گرسنه هست ... اره ایام وفات هم هست حس میکنم اصلا شیرینی زیاد جالب نباشه پخش کردنشلقمه خرما ، سبزی با سنگک ؟ تا حالا درست نکردم شما میدونی چن تا سنگک و با چقدر سبزی نیازه برای حدود 30،40 تا لقمه؟ ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨ برای دعا و حاجت دل هم دعا کنیم ☺️