2777
2789
عنوان

چی بخرممم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 30 پست
چقدر خوب 😍  خدا اجرت بده  ما به بهزیستی شهرمون میبردیم هر سال از وقتی که سرمون مشغول شد ...

به نظرم به خونوادگی فقیرن کمک کنی بهتر چون بهزیستی بلز بهشون میرسن ولی اون خونواده نه...یه رب بخر یه روغن یه کیلو شکر یه ماکرونی یه سویا به بسته خرما که فکر کنم همین ۵۰۰ میشه بده یه خونواده نیازمند خیلی ثواب داره تا چند وقت حس خوبی داری انشالله مالت پرروزی

هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ایده خوبیه ، مرسی چند تا روغن و رب خوبه ؟

حبوبات بخر بقیشو رب و روغن و مرغ 

ببین چقدر میتونی بخری اینایی که گفتم عالیه

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
به نظرم به خونوادگی فقیرن کمک کنی بهتر چون بهزیستی بلز بهشون میرسن ولی اون خونواده نه...یه رب بخر یه ...

درسته 

مرسی🥰🌸

✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨ برای دعا و حاجت دل هم دعا کنیم ☺️

حبوبات بخر بقیشو رب و روغن و مرغ  ببین چقدر میتونی بخری اینایی که گفتم عالیه

خدا خیرتون بده🌹

چقدر خوب 😍  خدا اجرت بده  ما به بهزیستی شهرمون میبردیم هر سال از وقتی که سرمون مشغول شد ...

قربونت برم

این خانواده ای که کمک میکنم خیلی فقیرن دخترشون مریضه پدر ندارن من میوه خریدم مرغ خریدم پولم میدم حتی شده نون خریدم 

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
خدا خیرتون بده🌹

قربونت عزیز

وقتی که کمک کردی میبینی چند برابر بهت بر میگرده

چند بارم به نونوایی محلمون که مرد مورد اعتمادی پول دادم واسه خیرات پدرم که اگه کسی فقیر اومد نان رایگان بده اینم ایده خوبیه

هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊
اره  ایام وفات هم هست حس میکنم اصلا شیرینی زیاد جالب نباشه پخش کردنش لقمه خرما ، سبزی با سنگک ...

نذر که نکردی همه رو یدفعه بدی اونقدر که فکر میکنی حملش راحته تهیه کن باقی‌ماندیک بار دیگه حتی میتونی چند روز مسیر رفتن سر کار با خودت ببری فقط به هر کی رسیدی بگو نون خرما نذری میل دارید 

قربونت برم این خانواده ای که کمک میکنم خیلی فقیرن دخترشون مریضه پدر ندارن من میوه خریدم مرغ خریدم پ ...

خودتون حس میکنین مالتون بیشتر شده ؟

من بابام هر وقت تو نداری به کسی کمک کرد شاید باورتون نشه ولی یه واریزی عجیب داشته

مثلا ی بار خودمون هم دستمون تنگ بود ولی برای داروی کودک سرطانی کمک کرد و از بانک برامون پول ریختن چند روز بعد ، معلومم نبود پول چی بود پیگیر شدن گفتن که انگار وامی که برداشتت بودی قبلا درصدش بالا بوده بانک مجبوره مقداری رو برگردونه بهتون

خودتون حس میکنین مالتون بیشتر شده ؟ من بابام هر وقت تو نداری به کسی کمک کرد شاید باورتون نشه ولی یه ...

بله برکت زیاد شده و رفع بلا

مثلا خاب بد ببینم فوری به اون خانواده پولی میدم اصلا خابم تعبیر نمیشه

دست فروشا خیلی پولدارن ها من خیلی هاشون و میشناسم

پول دارن اما ظهر که از کنارشون رد میشم لقمه هاشون رو میبینم دلم خیلی میسوزه خیلی هاشونم ناهار نمیخورن پولداری به معنی تغذیه درست نیست  فلسفه نذر سیر کردن گرسنه با روزی حلاله انگار ی لقمه از دست خدا یا ائمه بهشون میرسه و تا اون لقمه در وجودشونه شر ازشون دور میشه مانع گناه میشه موجب گرایش به نیکی   ماه رمضون که مهمون خداییم دیدی مردم چقدر خوب و مهربان میشن