2777
2789

نه
خیلی وقتها از سر عصباننیته اصلا از ته دلشون نیست
و اینکه کلا نفرینی که به حق نباشه نمیگیره

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خیلی وقتها از سر عصباننیته اصلا از ته دلشون نیست و اینکه کلا نفرینی که به حق نباشه نمیگیره

خب اگه دلش واقعا بشکنه و از ته دل دعا کنه یا همون نفرین کنه چی؟

خب اگه دلش واقعا بشکنه و از ته دل دعا کنه یا همون نفرین کنه چی؟

آممم
اگه بعدا از دلش در بیاری و یجا خوشحالش کنی
ته دلش یه دستش درد نکنه بگه...ایشالا چیزی نمیشه
از دلش دربیار
عذرخواهی کن

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
نه حتما زیر ماشین نمیری ولی من اتقاد دارم که کارماشو پس میدی. از خدا و خودش طلب بخشش کن و از دلش در ...

نمیدونم

باهام مهربون حرف میزنه ولی اون صمیمیت بینمون شکسته ، خوب میدونم با اون کاری که کردم دلش ازم شکسته

بخوام حرفش رو بکشم وسط و عذرخواهی کنم هم خودش قبول نمیکنه 

آممم اگه بعدا از دلش در بیاری و یجا خوشحالش کنی ته دلش یه دستش درد نکنه بگه...ایشالا چیزی نمیشه از د ...

میدونی مهم اینه مامانم  ناراحت نشه و تا آخر عمرش ازم دلشکسته نباشه ، 

هر چند میدونم ازم دلش شکسته و اون صمیمیت قبلی بینمون نیس ولی تا می‌خوام عذر خواهی کنم ، میگه حرفشو نزن 

میگه با عذر خواهی کدوم کارت درست میشه

اون شبی که من عذاب کشیدم برنمیگرده ، اون دلی که تو وجود من شکست دوباره مثل روز اول نمیشه

اره.اگر مامان آق)(عاق)( بچه اش را بکند مامان نمیبخشد خدا میبخشد.مردی مادرش عاقش کرده بود مرد طلب بخشش کردومادر گفت من هم کاری را میکنم که تو با من کردی دست وپایتومیبند و با طناب دور حیات مرده کش ات میکنم مادر اینقدر این عمل را انجام داد تا ندا از آسمان از طرف خداوند امد ای مادر قصی القلب این بندهء من است من او را بخشیدم اگر چه تو نبخشی.

میدونی مهم اینه مامانم  ناراحت نشه و تا آخر عمرش ازم دلشکسته نباشه ،  هر چند میدونم ازم د ...

من نمیدونم ماجرا چی بوده که بتونم بهت کمک کنم
اما یه چیز رو خیلی خوب میدونم
همه ما اشتباه میکنیم
به طرق مختلف...
تو هم احتمالا یه اشتباهی کردی و ازش پشیمونی...
حوصله به خرج بده
بهش بگو که بابت اون شب که دلشو شکستی متاسفی...
از خدا بخوا کمکت کنه

نمیدونم باهام مهربون حرف میزنه ولی اون صمیمیت بینمون شکسته ، خوب میدونم با اون کاری که کردم دلش ازم ...

من با مامانم بدترییییییین دعواهارو کردم

حرفایی زدم که خودم آب میشم وقتی بهشون فکر میکنم

شدیدترینشم یک ماه و اندی قهر کردن و فاصله بینمون بود

اما بعدش آشتی کردیم

منم نمیگم کلا از یادش میره

اون تا همیشه اینا تو ذهنش هست

این دعوای شما هم گذراست

میگذره و فراموش میشه

اما از من به تو نصیحت... هر وقت دیدی داره بحثت با مامانت شدت میگیره هرکاری میخوای بکن مثلا سکوت کن فضا رو ترک کن یا هرچی اگا نذار حرمت بینتون دیگه بشکنه. اگرم ازین ماماناس که ول نمیکنن و یکسره پیگیره بحثن. تو فضا رو ترک کن اگه میتونی. حرمت نگه داشتن دو طرفه هست. به این معنی نیست که فقط جلو خودتو بگسری. یه وقتایی نباید بذاری طرف مقابل بیشتر از این بهت بی احترامی کنه. 

اره.اگر مامان آق)(عاق)( بچه اش را بکند مامان نمیبخشد خدا میبخشد.مردی مادرش عاقش کرده بود مرد طلب بخش ...

ممنونم عزیزم 

منم بخاطر این کارم ازش معذرت خواستم 

و گفتم نهایت تلاشمو میکنم تا ببینه تو اون زمینه موفق شدم 

ولی همش تو ذهنم اینه ، چون مامانم نفرین کرده من موفق نمیشم.