2777
2789

دخترم۵سالشه دکترگفت کم خونیش شدیده..ازنظرغذاکه خداروشکرتاالان که تغذیه ش خوب بوده..اگه بااین گرونی هاازاین به بعدم بشه خوب بمونه😶همیشه هم شربت های مولتی ویتامین بهش میدادم...مثلا زینک سانستول سندروس سیپروهپتادین فروگلوبین کیندر والانم جدیدا استئوکر بهش میدم همه چی امتحان کردم خلاصه همشم متخصص کودکان میدادتش و انواع پودرایی که میریزن توشیر توداروخونه هادکتر داده وپاستیل های تقویتی که دکترمیده خلاصه همه چی امتحان کردم و...همیشه هم لاغر و زرده...اصلا توشکمم بود تا۴۱هفته که دنیا اومد خودموکشتم تاشد ۳کیلو...الانم ۵سالش پرشده ۱۵کیلوئه...الانم دکتر بهش فروگلوبین داده فقط برای کم خونی دوباره ماه بعد آزمایش بده....

دوستان کاربری دست دوتاخواهره یه متاهل ودارای دوفرزند یکی مجرد.....

چرا انقدر شریتای مختلف میدی ب بچه

خب ارثی نیست؟

اگر ارثی نیست از همون متخصص کودک بپرس سخت نگیر من ی ۴ ساله دارم ک ب زور غذا میخوره اما چیزیش نیست

هله هوله بزارم جلوش حمله میکنه

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بااینکه پسرم دوسالو۹ماهشه و ۱۴کیلو بود...یامثلا دنیااومد توق۷هفته ۳کیلونیم بودواصلا اون مولتی هایی که سربارداری دخترم خوردم و به خودم رسیدم سر پسرم ازاون خبرا نبود...نمیدونم چرادخترم وزن نمیگیره

چرا انقدر شریتای مختلف میدی ب بچه خب ارثی نیست؟ اگر ارثی نیست از همون متخصص کودک بپرس سخت نگیر من ...

خودمم کم خونی دارم امابه خودم اصلانمیرسم اصلانمیتونم داروبخورم معدم داغونه...میگم یعنی دخترم بهش میرسم بازم لاغر و زرده...

خودمم کم خونی دارم امابه خودم اصلانمیرسم اصلانمیتونم داروبخورم معدم داغونه...میگم یعنی دخترم بهش میر ...

خب ارثیه دیگ وقتی ارثی باشه کار خاصی نمیتونی بکنی فقط دکتر ببر ب گفته دکتر بهش دارو بده چیزای اضافه ام نده سختم نگیر

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...