2777
2789
عنوان

راهکار برای رفع جوش و جای جوش؟

2165 بازدید | 30 پست

دوستان من تقریبا همه نوع کرم و سرمی از هر برندی امتحان کردم ولی چندین ساله جوش هام از بین نمیره

میخوام برم دکتر پوست چی پیشنهاد می‌کنید که تاثیر داشته باشه؟

منم مث خودتم 

تازگیا دارم سرم پیلینگ اوردینری میزنم و نیاسینامید و ضدافتاب بی رنگ اون و سرم کلاژن ساز  و..... لکه هام بهترشده داره میره 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

اول اینو بگم که همه چیز رو با هم امتحان نکن هر چیو که میخوای امتحان کنی دوره اش حداقل ۶ماهه 

بعدم یه آزمایش هورمونی بده اگه مشکلی نداشت فیشیال تخصصی انجام بده تا جوشارو تخلیه کنه هر ۴۰روز یکبار بری عالیه اگه روتین درستیو انتخاب کنی صد در صد عالیه و جواب میگیری فقط باید صبور باشی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مث خودتم  تازگیا دارم سرم پیلینگ اوردینری میزنم و نیاسینامید و ضدافتاب بی رنگ اون و سرم کل ...

من از اوردینری AHA رو استفاده کردم خوبه ولی تاثير زیادی نداشته و ضدآفتاب هم تا جایی که بتونم می‌زنم

الان از لاین نوتروژینا دارم می‌زنم... ولی بهتر نمیشه :)

من از اوردینری AHA رو استفاده کردم خوبه ولی تاثير زیادی نداشته و ضدآفتاب هم تا جایی که بتونم می‌زنم ...

پیلینگ اوردینری بزن هفته ای 2بار لایه بردار و ضدلک قویه 

هروزم ضدافتاب بزن حتی اگ بیرون نری چون ب بازسازی پوستت کمک میکنه 

نیاسنامیدم واسه جوشه و جای جوش 2بار در روز بزن 

شبام کلاژن ساز بزن و ویتامین سی 

سرم سلوروپلاسمین هم ضدلک قویه روزی یبار بزن 

بجای کرمم از امولوسیون استفاده کن 

اول اینو بگم که همه چیز رو با هم امتحان نکن هر چیو که میخوای امتحان کنی دوره اش حداقل ۶ماهه  ب ...

اره همه چیو همزمان استفاده نمیکنم ولی شاید کلا کمتر ۳ ماه داشته باشمش بعد که ببینم ج نمیده میرم یکی بهترشو میگیرم...درسته صبور نیستم ولی حداقل تو ۳ ماه باید یه تاثير کوچیک داشته باشه که اونم نداره...😅🥲

اره همه چیو همزمان استفاده نمیکنم ولی شاید کلا کمتر ۳ ماه داشته باشمش بعد که ببینم ج نمیده میرم یکی ...

من خودم دو سه سال درگیرش بودم همه چیو باهم امتحان میکردم هر بار که میرفتم داروخانه زیر ۳تومن نمیشد ولی خوب فایده نداشت به مرور اوکی شد الان یه دونه جوش ندارم 

من خودم دو سه سال درگیرش بودم همه چیو باهم امتحان میکردم هر بار که میرفتم داروخانه زیر ۳تومن نمیشد و ...

منم خیلی هزینه میکنم ولی آدم دیگه خسته میشه ببینه هیچی تاثير نداره.

خب خداروشکر که رفع شده💖

منم مث خودتم  تازگیا دارم سرم پیلینگ اوردینری میزنم و نیاسینامید و ضدافتاب بی رنگ اون و سرم کل ...

من لکه هام سوراخ سوراخ شده است بخاطر جای جوش بنظرتون چیکار کنم ؟

اگه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین منم براتون میفرستم❤❤❤❤❤❤❤❤🙏
من لکه هام سوراخ سوراخ شده است بخاطر جای جوش بنظرتون چیکار کنم ؟

چال افتادگی یا باید تپل شی یا لیزر ولی اول باید رنگ پوستتو ی دست کنی بعد واسه چالات اقدام کنی 

من فعلا پول ندارم ولی انشالا میخام برم سابسیژن و چن جلسه لیزر 

بنظرم لیزر و مزو نیدلینگ بیشتر تاثیر داره روش تهاجمی بهش میگن 

اگه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین منم براتون میفرستم❤❤❤❤❤❤❤❤🙏