2777
2789
عنوان

روزمرگی

1753 بازدید | 107 پست

خونه ام تازه نهار خوردم دراز کشیدم از صبح هم عیچکاری نکردم خونه تمیزه دیروز تمیز کردم فقط باید حیاط بشورم اونم بعد از ظهر. ساعت پنج می‌خوام پاشم برم نونوایی .همینا دیگ دلمم گرفته از. زمین و زمان خستم.شما چیکار میکنید اینجا هوا بارونی و سردع

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...

خونه کثیفه خوابمم میاد درسم دارم دیگه هیچی دیگه شامم یه چی درست میکنم باید برم دوشم بگیرم

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻
خونه کثیفه خوابمم میاد درسم دارم دیگه هیچی دیگه شامم یه چی درست میکنم باید برم دوشم بگیرم

مجردی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچم تازه خوابیده ظرفای ناهارمونده لباسای شسته شده تانکرده مونده جاروام دیروز کردم ولی ازدست پسرم کل خونه پرخورده کیکه منتظرم چاییم سرد پاشم اینکاروکنم تاپانشده

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
من بچم تازه خوابیده ظرفای ناهارمونده لباسای شسته شده تانکرده مونده جاروام دیروز کردم ولی ازدست پسرم ...

اخخخ منم ظرف نهارم مونده .خسته شدم از کار خونه .حالا من بچه ندارم

بیکارم دخترم نق میزنه حوصلش سر رفته جایی ندارم ببرمش میگه پارک نمیام:) 

عوض شد اون دختری که از تاریکی میترسید.... سخته بد شدن  ولی من عوض شدم    سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنند/:      وقتی هیچ گهی نشدی تو زندگیت بهم مسیر زندگی کردن یاد نده🙄    اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو دوباره بگم.     هیچکس دوستت نیست اونا فقط ترسیدن از اینکه بخوان دشمنت باشن😏🖐🏻      دلتنگی مثل یه چاقوی کند میمونه نمیبره ولی بشدت درد داره:)      اینکه الان دارید چقدر تلاش میکنید مهم نیست مهم نتیجه تلاش و کار شماست امضام کپیه از یکی کاربرای سایت یادمم نیس کیه دوس داشتم این متنو :) 
خونم تقریبا مرتبه فقط لباسارو تا نکردم منم دلم گرفته تاره از حموم اومدم کز کردم گوشه بخاری

اووف . تو این هوا فقط باید بزنی بیرون 

منک کسیو ندارم 

بیکارم دخترم نق میزنه حوصلش سر رفته جایی ندارم ببرمش میگه پارک نمیام:) 

چرا 

بچه ها ک پارک دوست دارن

مجردی 

آره عزیزم

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻

منم تنها نشستم خونه حال هیچی ندارم 

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞