2777
2789
عنوان

روزمرگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1756 بازدید | 107 پست
صبح از ساعت 7با همسرم اومدیم سرکار جفتمون سرما خوردیم من سنگ کلیه ام هم تکون خورده دارم هلاک میشم ...

عزیزززمم چقدر سختتتت.انشاااللع ک زودتر همه چی درست میشه 

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...
اخخخ منم ظرف نهارم مونده .خسته شدم از کار خونه .حالا من بچه ندارم

خیلی بابچه خسته کننده تره مخصوصا اون جایی که خسته وکوفته مجبوری به سازش برقصیو باهاش بازی کنی

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واای خوش ب حالت چ انگیزه ای. من خیلیییی کسل هستم این روزا باید گاز و تمیز کنم جای حبوباتم و پاسماریم ...

من از این تاپیک انرژی میگیرمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2174743/مینیمالیست-شدن-یعنی-چی

دوستتون دارم 💕

دلم میخواست هوا اینجا سرد باشه بارون بیاد برم بیرون ولی متاسفانه هیچکدوم نمیشه

با کی آخه آدم بره بیرون . من اصلا شوهرم نمیزارع 

خونه تقریبا مرتبه ناهار مهمون مامانم بود الان توی تخت دراز کشیدم 

پسرم هم داره تو اتاقش درس میخونه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
دقیقاا . میبینی حتی کوچیک ترین کار ها هم انگیزه و دلخوش میخواد 

اصلا چی بگم پسرم سیب خورد و بقیشو پرت کرد حال نکردم برشدارم اخرش مامانم اومد برداشت

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص
سطح دغدمم کم نیست که همش غصه ی قسط و بدهکاری دارم،  کاره خونم همش خوم انجام میدم تازه درس و...ی ...

عزیزممم . میدونم هر کسی مشکلات خودشو داره

واای خوش ب حالت چ انگیزه ای. من خیلیییی کسل هستم این روزا باید گاز و تمیز کنم جای حبوباتم و پاسماریم ...

خونه تمیزه 

سه چهار دونه بشقاب باید بشورم

شام آماده ست

بچه هام یکی خوابه یکیشم بغل دستم گوشی دادم دستش یه ذره بازی کنه که کوچیکه بخوابه 

میخواستم ببرمشون بیرون از سرما خوردگی و این داستانا ترسیدم منتظریم تا غروب پدر بیاد بلکم من استراحت کنم یکم

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 

از صبح خونہ تمیز کردم جارو آدم لباس تا کردم گردگیری کردم غذا درست کردم ظرف شستم لباس شستم پتو شستم حیاط شستم ھمہ چی مرتب فقط یہ اشتباہ کردم صبح رفتم حمام کاش الان میرفتم الانم سردمہ دخترم پاندای کونگ دو کار میبینہ اون یکی دخترم خوابہ

امروز که رفتم مدرسه تا کلاس دومم همه چی عادی بود یکی از بچه ها خیلی ناراحت بود کنارش نشستم و ازش پر ...

الهی عزیزم خیلی براش ناراحت شدم خدا شفا بده واقعا ظلمه بچه ۱۵ ساله بی مادر بشه 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز