2777
2789
عنوان

روزمرگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1756 بازدید | 107 پست

این صب بیمارستان شیفت بودم خستههه و کوفته برگشتم خوابگاه درس خوندم واسه امتحان فردا نامزدمم زنگ زده ک نیم ساعت دیگ میام دنبالت 

شبم باز باید ادامه درس بدم تا صب ک امتحان بدم 

بعلاوه این سرماخوردگی شدید هر گرفتم جوری شدم که میخوام غذا یا چیزی بخورم اون لحظه نمیتونم نفس بکشم ب ...

چراا همه سرما خوردن واقعا خیلی آدمو اذیت می‌کنه سرما خوردگی

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اومدم دندون پزشکی یکم بعد نوبت منه وایی از سوزن خیلی میترسم چیکارکنم🥲😂

منم میترسم اما دردش چند ثانیه بیشتر نیست

خیلی بابچه خسته کننده تره مخصوصا اون جایی که خسته وکوفته مجبوری به سازش برقصیو باهاش بازی کنی

اره واقعا میدونم دوستای بچه دارم هم همینو میگن

من از این تاپیک انرژی میگیرم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2174743/مینیمالیست-شدن-یعنی-چ ...

مرسی گلم

اصلا چی بگم پسرم سیب خورد و بقیشو پرت کرد حال نکردم برشدارم اخرش مامانم اومد برداشت

عزیزمم 🥲بچه همینه

من مامانم نمیزاره😂 تنهایی واقعا کیف میده زیر بارون قدم بزنی تو شب آهنگم گوش بدی لذت بخشه

خخخ همیشه یکی هست ک نزاره

از سرکار رسیدم دوش گرفتم ناهار بچه هامو دادم خونه مرتبه بچه هام خوابن خودم خوابم میاد ولی دارم م ...

چشممم 

هیچی شوهرم رفته سفر شب میاد دخترم رفته پیش خالش دو روزه منو نوزادم تنهاییم همش تو گوشیم گفتم این دو روز استراحت کنم البته اگه کوچولو بذاره دیشب و پریشب خیلی نق زد البته مامانم کنارمه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
از سرکار رسیدم دوش گرفتم ناهار بچه هامو دادم خونه مرتبه بچه هام خوابن خودم خوابم میاد ولی دارم م ...

مگه شوهر نداری ؟ 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
2790
2778
2791
2779
2792