خونه ام تازه نهار خوردم دراز کشیدم از صبح هم عیچکاری نکردم خونه تمیزه دیروز تمیز کردم فقط باید حیاط بشورم اونم بعد از ظهر. ساعت پنج میخوام پاشم برم نونوایی .همینا دیگ دلمم گرفته از. زمین و زمان خستم.شما چیکار میکنید اینجا هوا بارونی و سردع
شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
هیچی شوهرم رفته سفر شب میاد دخترم رفته پیش خالش دو روزه منو نوزادم تنهاییم همش تو گوشیم گفتم این دو روز استراحت کنم البته اگه کوچولو بذاره دیشب و پریشب خیلی نق زد البته مامانم کنارمه
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
از سرکار رسیدم دوش گرفتم ناهار بچه هامو دادم خونه مرتبه بچه هام خوابن خودم خوابم میاد ولی دارم م ...
مگه شوهر نداری ؟
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید