2777
2789

الان سه تا درس تخصصی برا فرهنگیان اضافه شده

منابعشو از کجا باید بگیریم؟ همینا که تو کانالای تلگرامی میزارن باید چاپ کنیم؟

وای لعنتیااا چرا انقد کنکورو تغییر دادن!!! الان چند روزه سردرد شدم از دستشون💔

فقط استرس بچهارو بیشتر میکنن😑💔

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)

سلام خانم معلم.وقتت بخیر.کتاب هوش و استعداد معلمی کتاب تعلیم و تربیت اسلامی کتاب فرهنگ و تمدن ایرانی

منابعش موجود نیست چون کنکورش جدید هستش.فقط میتونی لینک pdf رو دانلود کنی.توی قسمت جستجو توی نی نی سایت بنویس با فاصله

برا قبولی فرهنگیان چه جوری باید بخونم

چندین تاپیک میاد تاپیک اولی که قفله رو من نگاه انداختم خوب بود بقیه رو هم نگاه کن لطفا".

استرس رو از خودتون دور کنین.ریلکس و خونسرد ادامه بدین بیشتر بخونین و بیشتر تست بزنین.نفرات قبلی هم که تربیت معلم قبول شدن مثل شما کتاب نداشتن.

از اینکه کمتر توی نی نی سایت میای خوشحالم البته نگرانتون هم بودم که چرا خبری از شمای مهربان نیستش.هر روز کاربریت رو چک میکردم مخصوصا" تاپیک پدر دختری رو اگه نگاه کنی حدود هفتصد بازدید داره که کار خودمه.هنگ درام نخریدم و کلاسشم نرفتم چون همه هنرآموزا زیر بیست سال بودن و خانم و من معذب میشدم همچنین خانمهای بزرگوار ممکن بود ناراحت بشن.از هنگ درام طلاق عاطفی و فیزیکی گرفتم شاید درآینده تهیه اش کنم و اگر بخت عشق و عاشقی با ما یار بود با شریک زندگیم بتونم برم،تا آخر ماه به احتمال نود و نه درصد اسکیت کفشی رو تهیه کنم ورزش انفرادیه دغدغه ندارم.درسهات رو لطفا" بیشتر بخون و مثل یه ماه اخیر کمتر اینجا بیا.شما یه کاربر ویژه هستی به خاطر شما امروز اومدم و عضو شدم.تشکر که وقت گذاشتی.در پناه خالق مهربانیها.خدانگهدار.

ت سالم،اقتصاد شفاف رقابتی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانم معلم.وقتت بخیر.کتاب هوش و استعداد معلمی کتاب تعلیم و تربیت اسلامی کتاب فرهنگ و تمدن ایرانی ...

سلام، صبحتون بخیر.

واقعا خیلی خوشحال شدم کامنتتونو دیدم

بله درسته متوجه هستم همه دانش آموزا شرایطشون مثل منه، ولی خب این تغییرات و حاشیه ها به همه استرس وارد میکنه که خیلی بده واقعا، هر چند که این داستانا هر ساله توی کنکور تکرار میشن متاسفانه..😅🤦🏻‍♀

ممنونم از راهنماییاتون و اینکه انقد پیگیر بودید.

خیلی ناراحت شدم که نتونستید کلاسای هنگ درام شرکت کنید، اگه شما هنگ درام تهیه کنید فکر میکنم بتونید تقریبا آموزشای اولیه رو از اینترنت و یوتوب تماشا کنید؛ حداقل از هیچی بهتره!

امیدوارم همچی براتون روال باشه و برسید به چیزایی که دوس دارین :)

خیلی تشکر میکنم که عضو شدید و نظر گذاشتید برای تاپیکم.

خیلی مراقب خودتون باشید، خدانگهدار.

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)