2777
2789
عنوان

ازدواج رنگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 115 پست
افغان البته بابام اول قبول نداشت و بعد از کلی اومدن و رفتن اخلاقش رو که دید قبول کرد  خدایی خ ...

مسلما صرف نژاد نمیتونه دلیل خوب و بدی فردی باشه

مسائل خیلی زیاد و پیچیده‌ای در شخصیت سازی یه انسان دخیله.

اگر فردی درست تربیت شده باشه و انسان عاقلی هم باشه

با هر نژادی انسان شریف و خوبیه.

امیدوارم خوشبخت باشید و نذارید نظرات مسموم دیگران زندگیتون رو تحت تاثیر قرار بده.

توی شهر ما به خاطر همسایگیمون تعداد افغان‌ها زیاده و من خیلی افغان‌های آدم حسابی می‌شناسم که خیلی هم ثروتمندن

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر
واقعا آرزوم بود سیاه پوست با موهای فرفری ،حتی موقع ازدواجم خیلی مهم بود واسم که همسرم حداقل سفید نبا ...

مبارکتون باشه

امیدوارم خوشبخت باشید همیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آقا هستم جسارتا حرف شما کاملا درسته من هم متاهلم این سوال رو صرفا برای نظرسنجی تفکر کاربرا نسبت ب ...

زیبایی واقعا مهمه ولی تا حالا شده پدر و برادر خواهر و مادرتونو واسه اینکه زشتن دوست نداشته باشین بیشتر اختلافات اخلاقی ممکن ایجاد بشه ...زندگی زناشویی هم دقیقا همینه البته برای من اینطور بوده اخلاق و فرهنگ ۸۰ درصد یک ازدواج است

مسلما صرف نژاد نمیتونه دلیل خوب و بدی فردی باشه مسائل خیلی زیاد و پیچیده‌ای در شخصیت سازی یه انسان ...

ممنونم از درک و همدلیت عزیزم❤️

حرافتون رو بشدت قبول دارم 

آره اونا هم کم کم عادی میشه پیششون

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
آره میفهممت منم فکر کنم از همون قومی که تو میگی چون تعدادشون دیدم اینجا زیاد:) حتی اگه تا آخر عمرم م ...

من با یکیشون ازدواج کردم که الان این حس رو دارم

توی تاپیک‌های قبلیم در مورد رفتارش نوشتم

البته خوشبختانه جدا شدم و الان فقط خاطرات بد و بدنامی اون قوم برام مونده

شما مثل اینکه خودتون مهاجر هست اهل کجا هست؟ 😅

اهل مشهد

نه من مهاجرنیست

اومداینجالهجه گرفت🤣🤣🤣🤣🤣

من مهاجرنه دوست

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
زیبایی واقعا مهمه ولی تا حالا شده پدر و برادر خواهر و مادرتونو واسه اینکه زشتن دوست نداشته باشین بیش ...

خب پس شما در شرایطی که فقط این مساله مهم باشه مشکلی ندارید؟

ضمن اینکه مساله زشتی و زیبایی نیست

مساله اختلاف نژادیه

اهل مشهد نه من مهاجرنیست اومداینجالهجه گرفت🤣🤣🤣🤣🤣 من مهاجرنه دوست

اما مشهد خیلی مهاجر هست

همشهری هستیم

اما مشهد خیلی مهاجر هست همشهری هستیم

آره متاسفانه

کی برن ماراحت بشیم

اینقدربدم میادازشون حدنداره

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
آره متاسفانه کی برن ماراحت بشیم اینقدربدم میادازشون حدنداره

البته ازهمشهری بودن خوشبختم

همشونم بد نیستن واقعا

ولی بداشون بیشترن قبول دارم اینو

همشونم بد نیستن واقعا ولی بداشون بیشترن قبول دارم اینو

اگربدنیستن میدونن مامردم ناراضی هستیم پاشن برن

من امتحان کردم واقعاهمه شون بدهستن😁😂🤣🤣

اصلامحبت ومعرفت ودوستی و......رونمیشناسن

الان که جمعیتشون خیلی زیاد شده و عملا شغل خیلی از کارگرهای ایرانی رو گرفتن

توی مشهد سر تمام گذرها تمام کارگرها افغان هستن و با قیمت پایین تر کار میکنن

توی خیلی از شرکت‌ها و کارخانه‌جات هم با نیروی ایرانی تعویض شدن چون هزینه‌ی کمتری برای مجموعه دارن.

به طور کلی نژاد بله

خب این سلیقه ای هستش

من ب شخصه مرد سفیدپوست وبور خوشم نمیاد

چهره های سبزه تا سیاه رو بیشتر میپسندم

مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘

اگربدنیستن میدونن مامردم ناراضی هستیم پاشن برن من امتحان کردم واقعاهمه شون بدهستن😁😂🤣🤣 اصلامحبت ...

آخه من دوست افغان دارم که نویسنده‌س و آدم خوب و فرهیخته‌ایه

واسه همین میگم همشون بد نیستن