2777
2789
عنوان

ازدواج رنگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 115 پست
خب این سلیقه ای هستش من ب شخصه مرد سفیدپوست وبور خوشم نمیاد چهره های سبزه تا سیاه رو بیشتر م ...

جالبه

چند نفر دیگه هم اینو گفتن 🤔

من فکر می‌کردم رنگ پوست سفید مزیت محسوب میشه ولی از نظر خیلیا مثل اینکه نیست

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر
الان که جمعیتشون خیلی زیاد شده و عملا شغل خیلی از کارگرهای ایرانی رو گرفتن توی مشهد سر تمام گذرها ت ...

متاسفانه اینهامعضل هستن کی که مسئولین بفهمن

دولت قبل که نصفشون افغانی بودن کلی به اینهابهادادن

آقای رئیسی هم بنده خداهی دستوراخراج میدن ولی ازاون ورخدامیدونه به گفته خودشون بارشوه برمیگردن

ولی الحمدالله ظاهراکارهایی شده برای رفتنشون

شرشون کم انشاءالله

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالبه چند نفر دیگه هم اینو گفتن 🤔 من فکر می‌کردم رنگ پوست سفید مزیت محسوب میشه ولی از نظر خیلیا م ...

سفید شاید برای ی خانوم رنگ پوست مناسبی باشه ولی واقعا برای ی مرد ن

مرد با رنگ پوست سبزه باابهت تره😁

مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘

متاسفانه اینهامعضل هستن کی که مسئولین بفهمن دولت قبل که نصفشون افغانی بودن کلی به اینهابهادادن آقا ...

از لحاظ امنیتی هم خطرناکه این افزایش جمعیت و میتونه منجر به جنگ داخلی هم بشه حتا.

کلا مهاجر غیرقانونی همه جای دنیا معضله و باری روی دوش اون مملکت

آخه من دوست افغان دارم که نویسنده‌س و آدم خوب و فرهیخته‌ایه واسه همین میگم همشون بد نیستن

الان دوستی باهاش

مصلحتی قهرکن

ببین تفاوتش روبایک ایرانی

زمین تاآسمون فرق دارن

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
از لحاظ امنیتی هم خطرناکه این افزایش جمعیت و میتونه منجر به جنگ داخلی هم بشه حتا. کلا مهاجر غیرقانو ...

حالاکی بشه عدوسبب خیربشه اینهابرن

ظاهراطالبان آب روبازنمیکنه ایران هم گفته اشکال نداره چون کمبودآب داریم مردمت روبایدتحویل بگیری

یاآب یااینا؟!

ولی متاسفانه مطمئنم طالبان آب روبازمیکنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅😅

الان دوستی باهاش مصلحتی قهرکن ببین تفاوتش روبایک ایرانی زمین تاآسمون فرق دارن

آره دوستیم

اونقدر صمیمی نیستیم باهم که قهر و آشتی مشخصی داشته باشیم.

چه تفاوتی داره؟

سفید شاید برای ی خانوم رنگ پوست مناسبی باشه ولی واقعا برای ی مرد ن مرد با رنگ پوست سبزه باابهت تره� ...

من و همسرم هر دو سفید هستیم

اون روشن تره یکم

البته همیشه میگه ظاهر اصلا براش مهم نیست ولی من باورم نمیشه :)

آره دوستیم اونقدر صمیمی نیستیم باهم که قهر و آشتی مشخصی داشته باشیم. چه تفاوتی داره؟

من باایرانی قهرمیکنم دنبال دلیلشه و.....

باافغانی قهرکردم براش مهم نیست تازه نامردی تمام هم درحق آدم میکنه وکلی غیبت و......

اصلاانگارنه انگاردوست بودیم وسرسفره هم بودیم و....

همه شون همینطورن

این تازه نصفش ایرانیه

وگرنه من به شخصه اصلابااینهاکارندارم

حالاکی بشه عدوسبب خیربشه اینهابرن ظاهراطالبان آب روبازنمیکنه ایران هم گفته اشکال نداره چون کمبودآب ...

اونا که مشکلی با تحویل گرفتن ندارن خب

اینا خودشون نمیخوان برن

اونا که مشکلی با تحویل گرفتن ندارن خب اینا خودشون نمیخوان برن

بقول خودشون

اینجاارزونیه وکارهم فراوون وهمه چیزهم هستش

درکل خداکنه برن

من یکی که ازشون خسته وبیزارشدم

من باایرانی قهرمیکنم دنبال دلیلشه و..... باافغانی قهرکردم براش مهم نیست تازه نامردی تمام هم درحق آد ...

آهان

ینی خلقیات خاله زنکی دارن 🤔

آره این مورد رو توی اطرافیان افغانم دیدم

مخصوصا یه سرایدار فضول داریم که خیلی اینجوریه

من و همسرم هر دو سفید هستیم اون روشن تره یکم البته همیشه میگه ظاهر اصلا براش مهم نیست ولی من باورم ...

ن چرا باورت نشه ایشون سلیقشون اینه وشما رو همین طوری پسندیدن

قرار نیس ک همه عین هم باشن

مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘

ن چرا باورت نشه ایشون سلیقشون اینه وشما رو همین طوری پسندیدن قرار نیس ک همه عین هم باشن

اینکه به طور کل ظاهر مهم نباشه رو باور نمی‌کنم

با من لج میکنه و میخواد اذیتم کنه چون میدونه من رو ظاهرم خیلی حساسم :)

اینکه به طور کل ظاهر مهم نباشه رو باور نمی‌کنم با من لج میکنه و میخواد اذیتم کنه چون میدونه من رو ظ ...

😂😂😂😂وای مرد ندیدم اینقد حساس باشه

خب الان همسر من ی مرد قدبلند سبزه ی مومشکی وچشم ابرو مشکیه ینی دقیقا اون چیزی ک سلیقمه ولی بازم باهاش لج میکنم واذیتش میکنم این ک دلیل نمیشه ینی من از ظاهرش خوشم نمیاد😁

اخلاق تو زندگی زناشویی تاثیرش بیشتر از ظاهر وچهرس