2777
2789
عنوان

ازدواج رنگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 115 پست
بله اتفاقا همیشه آرزوم بود همسرم افریقایی یا از سیاه پوست های امریکایی باشه.

واقعا؟؟؟؟

آرزو چرا حالا؟

عجیبه واقعا یه عده اصلا نمیتونن تحمل کنن یه عده هم تا این حد می‌پذیرن

این تفاوتا خیلی خوبه

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله  صد در صد ازدواج میکنم  بعدش سنباده میکشم سفید شه    

اینو جلوی خودشون بگید توهین نژادپرستی برداشت می‌کنن 😊

دختر عزیزم بحث ازدواج رنگ پوست و مو طرف نیست گاهی قوم و ملتی ک میخای باهاشون ازدواج کنی فوق العاده نسبت ب جایی ک تو بزرگ شدی اختلاف فرهنگی دارید و یا خشن و ...هستن لطفا به این مسائل دقت کنید چون همسر من بیشتر ساعات روز خانه نیست ولی اگه رفتار بدی با من داشته باشه شکنجه روحی کنه منو تمام ۲۴ ساعت روز من درگیره 

به جز یه قومیت که ازشون خوشم نمیاد با هیچ قومیت و رنگ پوستی مشکلی ندارم اگه تفکر و اعتقاداتمون مثل ه ...

منم متاسفانه از یه قومیت خوشم نمیاد چون خاطرات خیلی بد و تاثیرگذاری دارم ازشون که اگه اینجا بگم شرحه شرحه‌م می‌کنن

تعدادشون زیاده :)

مبارکتون باشه اهل کجا هستن جسارتا؟

افغان

البته بابام اول قبول نداشت و بعد از کلی اومدن و رفتن اخلاقش رو که دید قبول کرد 

خدایی خیلی خوبه ولی خب چون نژادش افغانه زیاد پشتم حرف میزنن

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
دوس پسر اره ولی ازدواج نه بخاطر بحث نزادپرستیو اینا نیستا فقط احساس میکنم مردم خودمونو بیشتر دوس د ...

خب اگه مساله دوست داشتنه که توو هر دو مورد دخیله دیگه

منطورتون اینه که نمیتونید طولانی مدت تحمل کنید؟

سلام اگه شرایطش خوب باشه ومتمدن باشه برام فرقی نداره رنگ پوستش واقعاااونژادش،همسرم عرب هستن و کلی فا ...

مبارکتون باشه

من دوست عرب زیاد دارم

معمولا عرب‌های آدم حسابی خیلی خیلی خوب و با شخصیت هستن

کلا خوب‌هاشون بیش از حد خوبن

من خاطرات خیلی خوبی از عربستان دارم

واقعا؟؟؟؟ آرزو چرا حالا؟ عجیبه واقعا یه عده اصلا نمیتونن تحمل کنن یه عده هم تا این حد می‌پذیرن ای ...

واقعا آرزوم بود سیاه پوست با موهای فرفری ،حتی موقع ازدواجم خیلی مهم بود واسم که همسرم حداقل سفید نباشه 😀 خارجی ک نشد ولی الان همسرم سبزه تیره س با موهای فر فقط ایرانیه😀

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
دختر عزیزم بحث ازدواج رنگ پوست و مو طرف نیست گاهی قوم و ملتی ک میخای باهاشون ازدواج کنی فوق العاده ن ...

آقا هستم جسارتا

حرف شما کاملا درسته

من هم متاهلم

این سوال رو صرفا برای نظرسنجی تفکر کاربرا نسبت به نژادپرستی مطرح کردم و تصور سوال این هست که مشکلی وجود نداره و تنها مساله‌ای که ایجاد دغدغه کرده همین مساله‌س

باید توی سوال این رو می‌نوشتم 

اشتباه از من بوده

منم متاسفانه از یه قومیت خوشم نمیاد چون خاطرات خیلی بد و تاثیرگذاری دارم ازشون که اگه اینجا بگم شرحه ...

آره میفهممت منم فکر کنم از همون قومی که تو میگی چون تعدادشون دیدم اینجا زیاد:) حتی اگه تا آخر عمرم مجرد بمونم با اون قوم ازدواج نمیکنم حتی حاضر نیستم باهاشون دوست باشم

منم خیلی خاطرات بدی ازشون دارم...

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود...