2777
2789
عنوان

ازدواج رنگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 115 پست
تصور کنید فقط همین موضوع برای شما ایجاد حساسیت یا دغدغه ایجاد کرده

همون شرایطی داره که واسه مرد ایرانی در نظر میگیرم

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
ب این چیزا نمیشه در جا پاسخ داد گفت بله یا خیر گاهی پیش میاد واس دونفر ک از دوتا کشور وملیت مختل ...

منظور سوال در شرایطیه که فقط این مورد اهمیت پیدا کرده

باقی مسائل حل شده

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه حاضر نیستم چون خودم تو تقریبا همچین شرایطی  بودم تو مدرسه مسخره می شدم بعد ازدواجم هم خانواده شوهر مسخره ام می کردند!  

تو ازدواج فقط خودت و اعتماد به نفست مطرح نیست قراره بچه ای به این دنیا بیاد با خصوصیات ظاهری و دغدغه های فرهنگی که اختیاری روش نداره، قراره بره توی مدرسه که هر لحظه ممکنه بچه ها تو جمع این خصوصیتش به روش بیارن و باهاش مثل یه بیگانه رفتار کنند! 

و همیشه این حس باهاش بمونه که باید تلاش کنه و تقلا کنه تا تو یه جمع ساده پذیرش بشه و به محض کوچکترین بحثی سریع پسش می زنند! 

یا ارحم الراحمین
منظور سوال در شرایطیه که فقط این مورد اهمیت پیدا کرده باقی مسائل حل شده

ینی فقط رنگ پوست مهم شده باشه؟؟

مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘

نه حاضر نیستم چون خودم تو تقریبا همچین شرایطی  بودم تو مدرسه مسخره می شدم بعد ازدواجم هم خانواد ...

خب مسلما این مساله‌ی نژادپرستی نسل به نسل کمرنگ‌تر میشه و بهتره که بخاطر بی مهری این افراد باب میلشون رفتار نکرد

یهرحال جامعه باید توانایی تحمل تفاوت‌ها رو داشته باشه

خصوصا مساله‌ای که به لحاظ قانونی و شرعی و عرفی توصیه شده و رعایت نکردنش توی خیلی از کشورها جرمه و مجازات حقوقی داره

در عرف هم پذیرفته نیست

فردی که اختلاف نژادی داره بین جماعت نژادپرست اذیت میشه مسلما ولی نباید به اون‌ها اجازه بده که روش سوار بشن. خیلی از مهاجران ایرانی توی اروپا دقیقا همین شرایط رو دارن و خیلی از اروپایی‌ها هم نژادپرستن برخلاف تفکر عموم. این مساله فقط بخاطر تفاوته دیگه

به عنوان مثال من از بچگی و تمام دوران تحصیل بیش از حد چاق بودم و مدام همچین رفتاری باهام میشد. اگر بخوایم اینطوری که شما میگید تصمیم بگیریم باید با کسی که ژن چاقی هم داره ازدواج نکنیم مثلا

یا هر ژنی که میتونه منجر به بروز تفاوت بشه.

متاسفانه توی ایران بچه‌ها خیلی بد تربیت میشن و این مسائل بهشون آموزش داده نمیشه ولی شما همین الان هم با یه نظرسنجی متوجه میشید که بچه‌های دهه هشتاد و نود اکثرا حتا ناخودآگاه تفاوت نژادی رو احساس نمیکنن

دهه‌ی هفتادیا سعی میکنن اهمیت ندن

اما قدیمی ترها هنوز براشون تابوعه.

خیلی نوشتم ببخشید

بله اتفاقا همیشه آرزوم بود همسرم افریقایی یا از سیاه پوست های امریکایی باشه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

بله نامزد هستم

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.

به جز یه قومیت که ازشون خوشم نمیاد با هیچ قومیت و رنگ پوستی مشکلی ندارم اگه تفکر و اعتقاداتمون مثل هم باشه

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 
یعنی منظورتون اینه که فقط با سفیدپوست ایرانی ازدواج می‌کنید یا سفیدپوست اروپایی و آمریکایی؟

منظورم اینکه فقط ایرانی حالا فارق از رنگ پوست البته شوهر دارم و اینکه ازدواج با ی کشور و فرهنگ غریبه برایم وحشتناک بنظر میاد 

نه ..البته نه به دلایل ظاهری..خودم رو میشناسم آدم انعطاف پذیری نیستم با فرهنگ های دیگه کنار نمیام

تصور سوال اینطوره که مشکل دیگه‌ای وجود نداره و فقط همین مورد اهمیت پیدا کرده.

شما تصور کنید اون فرد یه سیاهپوست ایرانیه