2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون شبیه بچهاس👀🦶🏻

612 بازدید | 35 پست

شوهر من کلا قیافه کیوتی داره یه پسر خیلی کوچولو تپله😂😭🥺

یعنی نشده ما جایی بریم نگن وای شوهرت چقد کیوته چقد شبیه بچهاس😪

قیافش کلا اونطوریع شبیه این پسر بچه های خپله

بعد من حس مادرانه بهش دارم واقعا😐

الان پیشم خابیده هر چقد نگا میکنم میبینم فقط حس مادرانع دارم بهش😂😂😂😂

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرای مام باطنشون بچس منتها برای شما ظاهر و باطن یکیه دیگه

شاید باورت نشه رفتاراش تو خواب شبیه یه نوزاده😶 بعد من اینو دیدم عاشق بچه شدم با اینکه از بچه بدم میومد😂

دهنشو تو خاب تکون میده شبیه نوزاد اصلا..

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

اخی الاهی

داماد ما هم ابنشکلیه خواهرمو نمیدونم ازش نپرسیدم ولی من ک ب دامادمون نگاه میکنم انگار یه پسر بچه هشت ساله کنارمه کوچولو و تپل و میخنده دستشو میگیره جلوی دهنش  خیلی بامزس😁😅

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
شاید باورت نشه رفتاراش تو خواب شبیه یه نوزاده😶 بعد من اینو دیدم عاشق بچه شدم با اینکه از بچه بدم می ...

یکی هم شما بیار باهم بزرگ شن😂

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ