2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون شبیه بچهاس👀🦶🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 35 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی قدشم کوتاست و هیکلش ظریفه؟  کلا خانم ها همین طوری هستن وقتی عاشق یه نفر میشن یه حس مادران ...

قدش کوتاهه ولی نه خیلی چون تپله قد کوتاهتر دیده میشع از این بچه های تپل گرد 

اره دقیقا ولی کلا شوهر من شبیه بچهاس همه دلشون براش ضعف میره😂😐

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

اخی الاهی داماد ما هم ابنشکلیه خواهرمو نمیدونم ازش نپرسیدم ولی من ک ب دامادمون نگاه میکنم انگار یه ...

دقیقاااااا شوهر منم اینطوریه😂😂😂😂

🥲😂

😁😁 بعد خواهرم که بهش زور میگه یا بداخلاقی میکنه من دست خودم نیست هی خواهرمو یواشکی دعوا میکنم میگم نکن گناه داره  انگار داره یه بچرو دعوا میکنه 

خواهرم میگه لجبازه😅😅😅😅😁 وایی خندم گرفته بود 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
دقیقاااااا شوهر منم اینطوریه😂😂😂😂

عزیزم

کنار هم ان شالله خوشبخته خوشبخت باشید همیشه🙏❤️🌹

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
😁😁 بعد خواهرم که بهش زور میگه یا بداخلاقی میکنه من دست خودم نیست هی خواهرمو یواشکی دعوا میکنم میگم ...

ای جانم😂 خواهر منم تو خاستگاری که شوهرمو دید فقط میخندید میگف دلم براش ضعف میره چقد کوچولو و بچس