2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیستم ایمنیش ضعیفه بهش بیشنر برس و از افراد مریض و هوای سرد هم دور نگهش دار لوزه سوم نداره؟

غذا و خوراکی مقوی همه چیز میخوره ولی خب تو مهد دوستاش همه مریضن

نمیدونم از کجا بفهمم؟ 

غذا و خوراکی مقوی همه چیز میخوره ولی خب تو مهد دوستاش همه مریضن نمیدونم از کجا بفهمم؟  ...

پس از همون مهد میگیره بهش یاد بده رعایت کنه و دور بمونه و ماسک بزنه ب مربی های مهد بگو بچه هایی ک ویروس دارن رو مجبور کنن یا نیان یا ماسک بزنن

لوزه سوم اصولا ارثی هست ببر دکتر گوش وحلق و بینی تشخیص میده من خودم تو بچگی لوزه سوم داشتم همیشه سرماخورده بودم

خدایا بی نهایت شکرت❤️
پس از همون مهد میگیره بهش یاد بده رعایت کنه و دور بمونه و ماسک بزنه ب مربی های مهد بگو بچه هایی ک وی ...

مربی خوبی ندارن اصلا اهمیت نمی‌ده 

ممنونم میبرمش دکتر ببینه

مربی خوبی ندارن اصلا اهمیت نمی‌ده  ممنونم میبرمش دکتر ببینه

کاش مهدش رو عوض کنی یا نزاری تو فصل سرما بره

هیچی مهمتراز سلامتیش نیست

شنیدم دکترا از ویروس آنفولانزا بیشتر میترسن تا کرونا

من ک باشم دلم نمیاد بچم همش مریض باشه 

خدایا بی نهایت شکرت❤️
کاش مهدش رو عوض کنی یا نزاری تو فصل سرما بره هیچی مهمتراز سلامتیش نیست شنیدم دکترا از ویروس آنفولا ...

کاش میتونستم مهدشو عوض کنم همه مشکلاتم حل میشد

جلوشم نمیتونم بگیرم متاسفانه روزایی که تو خونه است خیلی غصه میخوره

جیگرم کبابه دیگه اینقد مریضه

کاش میتونستم مهدشو عوض کنم همه مشکلاتم حل میشد جلوشم نمیتونم بگیرم متاسفانه روزایی که تو خونه است خ ...

وای نزار انقد مریض باشه این ویروس و عفونت ها خیلی خطرناکن توخونه غصه بخوره بهتراز اینه مریض بشه 

یکاری بکن یه حرکتی بزن !

خدایا بی نهایت شکرت❤️
وای نزار انقد مریض باشه این ویروس و عفونت ها خیلی خطرناکن توخونه غصه بخوره بهتراز اینه مریض بشه  ...

بخدا هرچی بگی بهش دادم مدام مراقبشم خودم خیلی وسواس و همه چیز مدام تمیز و تر تازس خودشم ماسک میزنه طفلک دیگه نمیدونم چیکار کنم واقعا هیچی به ذهنم نمیرسه

بخدا هرچی بگی بهش دادم مدام مراقبشم خودم خیلی وسواس و همه چیز مدام تمیز و تر تازس خودشم ماسک میزنه ط ...

میدونم چی میگی 

خب معلومه تو مهد بچه ها اصلا رعایت نمیکنن اونایی ک مریضن مدام ازفاصله نزدیک با بقیه بچه ها صحبت میکنن یا دست ب وسایل هم میزنن یاحتی تو صورت هم عطسه و سرفه میکنن ویروس راحت منتقل میشه

خدایا بی نهایت شکرت❤️
میدونم چی میگی  خب معلومه تو مهد بچه ها اصلا رعایت نمیکنن اونایی ک مریضن مدام ازفاصله نزدیک با ...

کلا تو کلاس پانزده نفرن ولی هرچی به مربی شون میگیم هی میگه من نمیرسم کنترل کنم هرچی میگیم لج میکنه