2777
2789
عنوان

اونی کـخیلی خودشودوستداره بیاد

203 بازدید | 23 پست

من ۲۰سالم اصلااا اولویت اصلی خودمـ نیستم توزندگیم یه دختردوساله دارم

میشه یکی بیاد باهم دوست شیمـمن مثل خواهرش بهم یادبده چطوری خودم دوستداشته باشم؟ازکجاشروع کنم ب خودم برسم...

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزی ۳۰ دقیقه  ورزش آهنگ شاد  روازانه عطر زدن دوش گرفتن کتاب خواندن  چای قهوه دمن ...

میشه دوست خوب من بشی😊

من خیلی خودمو دوست دارم بینهایت هرچی بگم کم گفتم اونقد عاشق خودمم که هیچوقت خودمو سرزنش نمیکنم حتی وقتی خرابکاری میکنم بقیه سرزنشم میکنن بهشون میگم که حق ندارن با من اینطوری رفتار کنن من جبران میکنم اشتباهمو ولی سرزنش هرگز از بس عاشق خودمم 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
من خیلی خودمو دوست دارم بینهایت هرچی بگم کم گفتم اونقد عاشق خودمم که هیچوقت خودمو سرزنش نمیکنم حتی و ...

افرین ب شما

مشهد

همسن منی و نزدیک منی 

من هنوز عروسی نگرفتم😑🤣عقدم

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄