2777
2789
عنوان

اونی کـخیلی خودشودوستداره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 23 پست

واسه خودت وقت بدار کارایی ک دوست داری انجام بدا با رفیقات برو بیرون 

برو باشگاه یا کلاسی که دوست داری

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

عزیزم ورزش کن هرروز منظم به غیر از جمعه 

برای خودت دمنوش بزار و بگو امروز به عشق خودم بیدار شدم و با خودم دمنوش خوردم 

برای خودت جوری اشپزی کن انگار برای عشقت میپزی و میخای نظرشو جلب کنی

خودتو سرزنش نکن هیچوقت تنبیه بدنی یا از این قبیل خودزنی و این حرفا ...نکن

ریلکسیشن انجام بده 

هرچیزی رو نخور و با بدنت مثل سطل زباله برخورد نکن رژیم کم نمک کم شکر کم چربی فراموش نشه حبوبات جایگزین کن و سبزیجات

به سلامتی روحی روانی جسمیت اهمیت بده 

از ادمای منفی بی ادب فحش بده یا حتی کسایی که ازرده خاطرت میکنن دوری کن هرکی که میخاد باشه چه شوهر یا مادر...

دوستای مفید ومثبت داشته باش باهاشون برو بیرون برنامه ریزی و هدفمندی و یه شغل ثابت 

کتاب زیاد بخون خصوصا در مورد خود اگاهی و اعتماد به نفس و عزت نفس

خودتو تشویق کن ینی با خودت عهد ببند امروز یه کاری رو به سرانجام میرسونی و جایزت اینه ک اخر شب قبل خاب یه فیلم انگیزشی یا هر سبکی ک دوست داری میبینی

سر وقت و یه ساعت تعیین شده بخواب و حداقل هشت ساعت خاب توی روتینت باشه و به هیچ عنوان تا دیروقت بیدار نباش

به پوستت برس به ناخنت به سر تا پات به موهات..

لباس پاره ،کهنه، زده شده، کثیف نپوش ...هرروز دوش بگیر حتی شده بدون شامپو 

اگر مریض شدی به خودت رسیدگی کن انقد خودتو ببوس و ناز کن و قربون صدقه خودت برو ک دیگه نیاز ب کسی نداشته باشی جواب میده

خداروشکر کن جلو ایینه از خودت تعریف کن یادبگیر همش با خودت تکرار کنی من عالی ام قوی ام ... جملات مثبت و تا وقتی که عادت کنی 

ویژگی های مثبتت رو یادداشت کن توانایی هات رو یادداشت کن و .... هرروز مرورشون کن به خودت نامه بده هدیه بده تو مناسبت ها خودتو فراموش نکن و خودتو دست کم نگیر خودتو هیچوقت با کسی مقایسه نکن حسودی موقوف برای بقیه دعا کن 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ورزش کن هرروز منظم به غیر از جمعه  برای خودت دمنوش بزار و بگو امروز به عشق خودم بیدار شد ...

چجوری دوست مثبت و مفید از کجا پیدا کنیم ؟ من همه سعی کردم و میکنم عاشق خودم باشم ولی ادمای اینجوری تو کسبشون موفق نبودم . و یه سوال اگه زندگیت پر از تنش و استرس باشه چی؟ بخاطر مشکلاتی که داریم خانواده و ..

عزیزه دلم من خودم که اینقدر روحیم بالاس شوهرم یه ادمی بود که فوق العاده دست بزن و بد دهن و مسخره کن بود و اعتماد به نفسمو پایین میاورد ولی الان دست و پامو میبوسه فقط هم از وقتی عاشق خودم شدم اصن وقتی عاشق خودت باشی هوای خودتو داشته باشی دنیا باهات اشتی میکنه وقتی تو برای خودت ارزش قایل بشی اینو مردم میفهمن و حواسشون به حد و مرزشون باهات هست یا حرفاشون رو باهات مراعات میکنن مبادا ناراحت بشی جدای از اون عزیزم دوست پیدا کردن خیلی راحته حداقل برای من یکی من انقدر خوش صحبتم حتی وقتی یه مغازه میرم که فروشندش دختره بعضی وقتا انقدر باهاش گرم صحبت میشم که اونا جذب من میشن و درخاست دوستی میدن یا تو همین نی نی سایت اگر یه مدت اشنا شدی یا همشهری بودی و اخلاقاتون میخورد میتونید طی یک قرار دوستانه با هم مچ بشید یا سره کار تو اجتماع .... 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
عزیزه دلم من خودم که اینقدر روحیم بالاس شوهرم یه ادمی بود که فوق العاده دست بزن و بد دهن و مسخره کن ...

خب الانـاگ روبیکادارین ایدی بدم باهم دوست بشیم

خدایاشکرت 🩷