عزیزم ورزش کن هرروز منظم به غیر از جمعه
برای خودت دمنوش بزار و بگو امروز به عشق خودم بیدار شدم و با خودم دمنوش خوردم
برای خودت جوری اشپزی کن انگار برای عشقت میپزی و میخای نظرشو جلب کنی
خودتو سرزنش نکن هیچوقت تنبیه بدنی یا از این قبیل خودزنی و این حرفا ...نکن
ریلکسیشن انجام بده
هرچیزی رو نخور و با بدنت مثل سطل زباله برخورد نکن رژیم کم نمک کم شکر کم چربی فراموش نشه حبوبات جایگزین کن و سبزیجات
به سلامتی روحی روانی جسمیت اهمیت بده
از ادمای منفی بی ادب فحش بده یا حتی کسایی که ازرده خاطرت میکنن دوری کن هرکی که میخاد باشه چه شوهر یا مادر...
دوستای مفید ومثبت داشته باش باهاشون برو بیرون برنامه ریزی و هدفمندی و یه شغل ثابت
کتاب زیاد بخون خصوصا در مورد خود اگاهی و اعتماد به نفس و عزت نفس
خودتو تشویق کن ینی با خودت عهد ببند امروز یه کاری رو به سرانجام میرسونی و جایزت اینه ک اخر شب قبل خاب یه فیلم انگیزشی یا هر سبکی ک دوست داری میبینی
سر وقت و یه ساعت تعیین شده بخواب و حداقل هشت ساعت خاب توی روتینت باشه و به هیچ عنوان تا دیروقت بیدار نباش
به پوستت برس به ناخنت به سر تا پات به موهات..
لباس پاره ،کهنه، زده شده، کثیف نپوش ...هرروز دوش بگیر حتی شده بدون شامپو
اگر مریض شدی به خودت رسیدگی کن انقد خودتو ببوس و ناز کن و قربون صدقه خودت برو ک دیگه نیاز ب کسی نداشته باشی جواب میده
خداروشکر کن جلو ایینه از خودت تعریف کن یادبگیر همش با خودت تکرار کنی من عالی ام قوی ام ... جملات مثبت و تا وقتی که عادت کنی
ویژگی های مثبتت رو یادداشت کن توانایی هات رو یادداشت کن و .... هرروز مرورشون کن به خودت نامه بده هدیه بده تو مناسبت ها خودتو فراموش نکن و خودتو دست کم نگیر خودتو هیچوقت با کسی مقایسه نکن حسودی موقوف برای بقیه دعا کن