2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مقدار علاقه اون به شنا بیشتر از دوست دختر قبلیش ولی به هر حال کسی بوده که تو بازه ای بهش علاقه داشت ...

خب درمورد ایندش با من چی 

ب چی فکر میکنه 

و اینکه مشکلی ک داره برطرفش میکنه؟

از منم یکی بگه خدا خیرتون بده،مشکلی که راجب دخترم فکرمیکنم هست یا نیست؟و اینکه شوهرم درست میشه اخلاق ...

درست نمیشه زیاد ولی بهتر میشه خیلی

نیست ولی حس میکنم یجور ناراحت و عصبی انکار

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
خب دوست داره کَمَکی من منظورتون از گیرایی رو نفهمیدم ولی مشکل خاصی ندارید

من و علی ازدواج می کنیم یا نه؟؟؟اگر آره کی؟؟؟؟یعنی ازم خواستگاری می کنه؟توروخدا جواب بده🫠😪😪😪

🌙✨️

واقعیتش خیلی سوالات زیاده و من نمیتونم واقعا به همه جواب بدم و خسته هم شدم

ببخشید به خیلیا جواب ندادم واقعا 🙏🙏🙏🙏🙏

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️