پس استادم چرا نگاهش به من یجوریه ؟ بد نیستا ،ولی حس میکنم حس عاطفی پیدا کرده 😐پوزخند میزنه خ ...
خب دوست داره کَمَکی
من منظورتون از گیرایی رو نفهمیدم ولی مشکل خاصی ندارید
نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
لطفا جوابمو بده☹️ بنظرتون با کسی ک الان در ارتباطم ب دوست دختر قبلییش فکر میکنه هنوز؟ یا فقط من تو ...
مقدار علاقه اون به شنا بیشتر از دوست دختر قبلیش
ولی به هر حال کسی بوده که تو بازه ای بهش علاقه داشته و اگه بگم اصلا فکر نمیکنه دروغ گفتم
ولی جوری که فکر بکنه و بخواد برگرده نه
خسته ای ظاهرا ولی تو شرایطی عصبی میشی اگه به خواستت نرسی (واسه همین جوابتو دادم 🤣)
دوست داره کم و بیش ولی انگار از هم فعلا دورید یا همچین چیزی