2789

من تا حدودی حس ششم دارم میخوای بپرس

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ممنونم بنظرتون حس علیرضا بهم چیه 

دوست داره ولی حس میکنم فعلا یا تازه ارتباط گرفتید یا اگه خیلی مدته گرفتید ازتون دلخور یکم

حسش قوی ترم میشه

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
من تا حدودی حس ششم دارم میخوای بپرس

اگه زحمت نبود و استارتر راضیه ب منم راجع ب امضام و جداییم بگو

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
میشه لطفاً یکم از ویژگیم‌بگید یا خصوصیاتم 

خیلی فرد برونگرایی نیستید 

درسته خیلی پر حرف نیستید ولی به موقعش میتونید پرحرف باشید (مثلا وقتی بهتون ظلمی میشه یا شرایطی که باعث میشه بخوای حرف بزنید)

یه مقدار ناراحت و خسته انگار

دوست داره ولی حس میکنم فعلا یا تازه ارتباط گرفتید یا اگه خیلی مدته گرفتید ازتون دلخور یکم حسش قوی ت ...

بنظرتون چرا دلخوره خودمم همین حس رو دارم که دلخوره

فامیلمون هست

دانشگاهش شهر دیگس دورادور در ارتباطیم 

دو سه روز پیش پیامش دادم یکم در مورد درس و اینا صحبت کردیم 

وقت خداقطی تشکر کردم و ی قلب فرستادم اون قلب یا چیزی نفرستاد

صبح ی پیام طنز طور فرستادم خندید و جواب داد بعد جواب بعدیم رو فقط سین کرد دیگه .. 

دوست داره ولی حس میکنم فعلا یا تازه ارتباط گرفتید یا اگه خیلی مدته گرفتید ازتون دلخور یکم حسش قوی ت ...

چرا حس میکنم اون دوستم نداره 😫 

بنظرتون از علاقش میگه ؟ 

بنظرتون چرا دلخوره خودمم همین حس رو دارم که دلخوره فامیلمون هست دانشگاهش شهر دیگس دورادور در ارتبا ...

حس کردم یجور دوست داره ولی یه چیز علاقش را یکم کم کرده مثل ناراحتی  و ...

البته قابل حل به نظرم

حس کردم یجور دوست داره ولی یه چیز علاقش را یکم کم کرده مثل ناراحتی  و ... البته قابل حل به نظر ...

ممنونم وقت گذاشتید الان کاری از من برمیاد ؟ باید چیکار کنم بنظرتون

بعد بنظرتون این ترم حدودا معدلم چند میشه 

ممنونم وقت گذاشتید الان کاری از من برمیاد ؟ باید چیکار کنم بنظرتون بعد بنظرتون این ترم حدودا معد ...

نمیدونن حس میکنم سعی کنی باهاش حرف بزنی شاید کمکی بکنه

چون انگار با این کار میخواد نشون بده ازت ناراحت

البته یه احتمالم داره که از چیزی ناراحت باشه ولی احتمالش کمتر