آخه چون اونروز خودم پیام دادم صبح هم خودم پیام دادم میترسم دیگه مزاحم طور خودم رو نشون بدم چیکار کن ...
حس یمکنم ممکن حل بهش بله
به نظرم سعی کنید راجب مشکل باهاش صحبت کنی نه اینکه بگی امروز خوبی خوشگذشت و ....
میخوای بعدا پیام بده...
نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در کل بنظرتون بهش میرسم ؟ نمیدونم خودم بهش بگم یا اینکه خودش کاری میکنه شرمندم وا ...
اینکه برسید بستگی به انتخاب های خودتون داره
اینم که چقدر بعد پیام بدید بازم بستگی داره
من خودم به نظر اگه وایسید یه مدت خودش میام میده ولی اگه سریع تر بخواید میتونید خودتون هم بهش پیام بدید و دلیل ناراحتیش رو بگید
ولی در کل یکم باید زمان بگذره
نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
ممنونم خیلی خیلی لطف کردید بنظرتون آینده کاری و تحصیلیم چطوره ؟ این ترم معدلم زیر ۱۷ میشه یا بالاش& ...
خوبه چرا بد باشه
همون حدود ۱۷ میشه حس میکنم احتمال بالا بودن ۱۷ هست ولی یجور حس میکنم قراره سر یه چیز چرتی پایین ۱۷ بشید مثلا ۱۶.۹۵
اگه تمرکزتون رو عالی جمع کنید انشاالله این اتفاق هم نمیفته 😊
ممنونم خیلی خیلی لطف کردید بنظرتون آینده کاری و تحصیلیم چطوره ؟ این ترم معدلم زیر ۱۷ میشه یا بالاش& ...
یه چیزم بگم
من از جواب دادن لذت میبرم چون نگرانی یکی رو کم میکنم
فکر نکن اگه زیاد بپرسی ناراحت میشم یا میگم چقدر سمجی ول نمیکنی😅
بپرس هر چی دوست داری 😊
ممنونم اینکه پرسیدم میرسیم یا نه بیشتر منظورم از جهت اونه که مثلا اونقدری منو دوست خواهد داشت که بخو ...
بله
و ازدواج هم ممکن اتفاق بیفته
میدونی چیه حس میکنم اون خیلی دیر میگه مگر اینکه یکم فشار بیاری ، نمیدونم چجوری... یجورایی سر زبون رو باز کنی ددباره این مسائل...