2789
نمیدونن حس میکنم سعی کنی باهاش حرف بزنی شاید کمکی بکنه چون انگار با این کار میخواد نشون بده ازت نار ...

آخه چون اونروز خودم پیام دادم صبح هم خودم پیام دادم میترسم دیگه مزاحم طور خودم رو نشون بدم

چیکار کنم بنظرتون 🥺 

حل میشه ؟

در کل بنظرتون پیشنهاد میده یا از علاقم بهش بگم

ببخشید واقعا لطف کردید 

آخه چون اونروز خودم پیام دادم صبح هم خودم پیام دادم میترسم دیگه مزاحم طور خودم رو نشون بدم چیکار کن ...

حس یمکنم ممکن حل بهش بله

به نظرم سعی کنید راجب مشکل باهاش صحبت کنی نه اینکه بگی امروز خوبی خوشگذشت و ....

میخوای بعدا پیام بده...

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حس یمکنم ممکن حل بهش بله به نظرم سعی کنید راجب مشکل باهاش صحبت کنی نه اینکه بگی امروز خوبی خوشگذشت ...

در کل بنظرتون بهش میرسم ؟ 

نمی‌دونم خودم بهش بگم یا اینکه خودش کاری می‌کنه 

شرمندم واقعا وقتتون رو گرفتم

بنظرتون چند روز صبر کنم بعد پیام بدم ؟ چی بگم نمی‌دونم واقعا 

حس یمکنم ممکن حل بهش بله به نظرم سعی کنید راجب مشکل باهاش صحبت کنی نه اینکه بگی امروز خوبی خوشگذشت ...

میشه هر وقت مقدور بود براتون جواب پیام بالایی رو بدین ؟ ببخشید 

در کل بنظرتون بهش میرسم ؟  نمی‌دونم خودم بهش بگم یا اینکه خودش کاری می‌کنه  شرمندم وا ...

اینکه برسید بستگی به انتخاب های خودتون داره

اینم که چقدر بعد پیام بدید بازم بستگی داره

من خودم به نظر اگه وایسید یه مدت خودش میام میده ولی اگه سریع تر بخواید میتونید خودتون هم بهش پیام بدید و دلیل ناراحتیش رو بگید

ولی در کل یکم باید زمان بگذره

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
اینکه برسید بستگی به انتخاب های خودتون داره اینم که چقدر بعد پیام بدید بازم بستگی داره من خودم به ...

ممنونم اینکه پرسیدم میرسیم یا نه بیشتر منظورم از جهت اونه که مثلا اونقدری منو دوست خواهد داشت که بخواد ازدواج کنه باهام بنظرتون ؟

بعد بنظرتون از علاقم بگم یا خودش میگه اگه میگه کی بنظرتون

اینکه برسید بستگی به انتخاب های خودتون داره اینم که چقدر بعد پیام بدید بازم بستگی داره من خودم به ...

ممنونم خیلی خیلی لطف کردید بنظرتون آینده کاری و تحصیلیم چطوره ؟

این ترم معدلم زیر ۱۷ میشه یا بالاش 

شرمنده ممنونم 

ممنونم خیلی خیلی لطف کردید بنظرتون آینده کاری و تحصیلیم چطوره ؟ این ترم معدلم زیر ۱۷ میشه یا بالاش& ...

خوبه چرا بد باشه

همون حدود ۱۷ میشه حس میکنم احتمال بالا بودن ۱۷ هست ولی یجور حس میکنم قراره سر یه چیز چرتی پایین ۱۷ بشید مثلا ۱۶.۹۵

اگه تمرکزتون رو عالی جمع کنید انشاالله این اتفاق هم نمیفته 😊

ممنونم خیلی خیلی لطف کردید بنظرتون آینده کاری و تحصیلیم چطوره ؟ این ترم معدلم زیر ۱۷ میشه یا بالاش& ...

یه چیزم بگم

من از جواب دادن لذت میبرم چون نگرانی یکی رو کم میکنم

فکر نکن اگه زیاد بپرسی ناراحت میشم یا میگم چقدر سمجی ول نمیکنی😅

بپرس هر چی دوست داری 😊

خوبه چرا بد باشه همون حدود ۱۷ میشه حس میکنم احتمال بالا بودن ۱۷ هست ولی یجور حس میکنم قراره سر یه چ ...

ای خدا سر زباااان 

مردود نشم زبان رو وای میشه یعنی مردود بشم ؟

خیلی خیلی خیلی لطف کردید دعاتوون میکنم ممنونم 

یه چیزم بگم من از جواب دادن لذت میبرم چون نگرانی یکی رو کم میکنم فکر نکن اگه زیاد بپرسی ناراحت میش ...

همش همین حس رو دارم میگم نکنه ادیت بشین یا همچین فکری کنین 🥲💗

یه چیزم بگم من از جواب دادن لذت میبرم چون نگرانی یکی رو کم میکنم فکر نکن اگه زیاد بپرسی ناراحت میش ...

ممنونم اینکه پرسیدم میرسیم یا نه بیشتر منظورم از جهت اونه که مثلا اونقدری منو دوست خواهد داشت که بخواد ازدواج کنه باهام بنظرتون ؟

بعد بنظرتون از علاقم بگم یا خودش میگه اگه میگه کی بنظرتون

ممنونم اینکه پرسیدم میرسیم یا نه بیشتر منظورم از جهت اونه که مثلا اونقدری منو دوست خواهد داشت که بخو ...

بله

و ازدواج هم ممکن اتفاق بیفته

میدونی چیه حس میکنم اون خیلی دیر میگه مگر اینکه یکم فشار بیاری ، نمیدونم چجوری... یجورایی سر زبون رو باز کنی ددباره این مسائل...

بله و ازدواج هم ممکن اتفاق بیفته میدونی چیه حس میکنم اون خیلی دیر میگه مگر اینکه یکم فشار بیاری ، ...

بنظرتون اگه چند ماه دیگه خودم بگم چه واکنشی داره برداشتش بد نمیشه ؟

نمیدونم از تو رابطه بودن بدم میاد تا الآنم نبودم کاش همه چی رسمی پیش می‌رفت این پنهانی بودن رابطه اذیتم می‌کنه