2789
ببخشید من الان چون یه کاری انجام میدم اونقدر نمیتونم تمرکز کنم به همتون جواب بدم فقط به اسی میدم ا ...

عزیزم من دفعه دومه پیام میدم لطفا بهم بگو استرس دارم خیلی 

رشته ای که در دانشگاه دارم تحصیل میکنم خوبه ؟ آینده ای داره؟

موفقیت دارم ؟ مهاجرت چطور ؟

سرحدی بهم حس داره ؟یا آینده ای باهاش دارم ؟

شهرکی چطور ؟

لطفا هرچیزی درمورد خودم یا آیندم حس می‌کنی بگو 

@unknown2023  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آیا چشای من گیرایی زیادی  داره مردم توو چشام نگا نمیکنن؟؟😕

حس میکنم چیز مهمی نیست

نگران نباش

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
میخوام بدونم دونفر از هم طلاق میگیرن یا نه الان پسره دختره رو دوست داره یا نه

دوست داره ولی کم (چون ناراحتن از هم)

طلاق نمیگیرن

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
ببخشید من الان چون یه کاری انجام میدم اونقدر نمیتونم تمرکز کنم به همتون جواب بدم فقط به اسی میدم ا ...

بنظرتون با کسی ک الان در ارتباطم ب دوست دختر قبلییش فکر میکنه هنوز؟ یا فقط من تو فکرشم و فقط منو دوس داره 

بعد اینکه چی تو ذهنشه از ادامه و اینده با من 

اخه من حس میکنم نمیتونه با من ازدواج کنه

این آخریه❤️

عزیزم من دفعه دومه پیام میدم لطفا بهم بگو استرس دارم خیلی  رشته ای که در دانشگاه دارم تحصیل می ...

بله خوبه تا حدودی

بله نگران نباش خدا بخواد بهترین جا استخدام میشی

مهاجرت میتونی بکنی اگه بخوای البته یکم صبر کن

شهرکی حسش بیشتر (فامیلی؟)

بله آینده دارید با شهرکی

خودشو دیدید یه بار جای مناسب باهاش حرف بزن بگو مشکلی پیش اومده یا کاری کردم ناراحت شدی اون : نه مشک ...

بله خوبه البته اگه ببینمش فعلا ها 

بنظرتون شب یلدا دور هم جمع میشیم !؟ به واسطه مادربزرگم؟ 

مثلا مریضی و یا مشکلی پیش نمیاد که نتونیم بریم حتی اگه مراسم هم باشه ؟