2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببخشید من الان چون یه کاری انجام میدم اونقدر نمیتونم تمرکز کنم به همتون جواب بدم

فقط به اسی میدم

اگه کسی مشکلی داره که واقعا شدید فکرشو درگیر کرده بپرسه میگم

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
دوست داره بله  اونم ناراحت از یه چیزی مثل اینکه

میشه یکم از خصوصیاتش بگی میخوام ببینم حست چقد قوییع فدات

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴
ببخشید من الان چون یه کاری انجام میدم اونقدر نمیتونم تمرکز کنم به همتون جواب بدم فقط به اسی میدم ا ...

بخداوندی خدا الان درگیرم خداهش میکنم جواب بدین واقعا واجبه

مخلوق شعر‌ 
ایا من سنگینی دارم؟

نمیدونم چیه ولی حسم میگه نه

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
دوست داره بله  اونم ناراحت از یه چیزی مثل اینکه

بنظرتون با کسی ک الان در ارتباطم ب دوست دختر قبلییش فکر میکنه هنوز؟ یا فقط من تو فکرشم و فقط منو دوس داره 

بعد اینکه چی تو ذهنشه از ادامه و اینده با من 

اخه من حس میکنم نمیتونه با من ازدواج کنه

ببخشید من الان چون یه کاری انجام میدم اونقدر نمیتونم تمرکز کنم به همتون جواب بدم فقط به اسی میدم ا ...

لطفا بگو اینو

فردا امتحان قبول میشم یا نه

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

خواهشا جواب منم بده دعات میکنم خیلی برام مهمه یکم از خصوصیاتش بگو برام ــــــــــ

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴

بالاتر پرسیدم واقعا برام سواله چون استادم انگار جذب شده ۰😐🤦🏻‍♀️

خواهش میکنم جواب رو بدید

سوالتون چیه؟