2789
همینجوری میمونه ؟ کمتر میشه علاقش؟🥲

حس میکنم میتونه بازم بیشتر بشه

یه چیزی شده ناراحت

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فامیل هستیم بیشتر مادرشو می‌بینم خودشو کمتر چون دانشگاهسم ی شهر دیگس 

خودشو دیدید یه بار جای مناسب باهاش حرف بزن بگو مشکلی پیش اومده یا کاری کردم ناراحت شدی

اون : نه مشکلی نیست

شما : در کل اگه کاری کردم ناخواسته ناراحت شدی شرمندم

این فکر کنم کار خوبی باشه

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
حس یمکنم ممکن حل بهش بله به نظرم سعی کنید راجب مشکل باهاش صحبت کنی نه اینکه بگی امروز خوبی خوشگذشت ...

عزیزم میشه جواب منم بدید خیلی مهمه برا میخوام بدونم دوسم داره چرا پیام نمیده😔

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴
حس نمیکنم با کسی باشه حس میکنم بعد کمی سختی خوشبخت میشید و اگه زندگیتون رویایی هم نباشه حداقل به خی ...

ایا من سنگینی دارم؟

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
خودشو دیدید یه بار جای مناسب باهاش حرف بزن بگو مشکلی پیش اومده یا کاری کردم ناراحت شدی اون : نه مشک ...

بله خوبه البته اگه ببینمش فعلا ها 

بنظرتون شب یلدا دور هم جمع میشیم !؟ به واسطه مادربزرگم؟ 

مثلا مریضی و یا مشکلی پیش نمیاد  که نتونیم بریم حتی اگه مراسم هم باشه ؟

خودشو دیدید یه بار جای مناسب باهاش حرف بزن بگو مشکلی پیش اومده یا کاری کردم ناراحت شدی اون : نه مشک ...

آیا چشای من گیرایی زیادی  داره مردم توو چشام نگا نمیکنن؟؟😕

نمیدونن حس میکنم سعی کنی باهاش حرف بزنی شاید کمکی بکنه چون انگار با این کار میخواد نشون بده ازت نار ...

ممنون میشم جواب منم بدین

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴
عزیزم میشه جواب منم بدید خیلی مهمه برا میخوام بدونم دوسم داره چرا پیام نمیده😔

دوست داره بله 

اونم ناراحت از یه چیزی مثل اینکه

چطوری چجوری چه شکیی

نمیدونم اخه چطوریه ارتباطتون 

کوسشن باکس بزار یا استوری ریپلای خور بذار کلوز فررندم خووبه یچیزی بطار ک ریملای کنه یا نگران حالت بشه یجوری ک اون بیاد باهات حرف بزنه بعدش تو بحثو کش بده