2789
من دقیقا شرایط شما رو درک نکردم ولی... شما فقط با هم دوست عادی هستید یا صمیمی یا به اصطلاح girlfrie ...

وای ببخشید دست خودم نیست می‌دونم شمام گفتید مشکلی نیست ولی باز معذبم

دیدگاه کلی شما چیه تو زندگی مشترکم زندگی خوبی خواهم داشت ؟

هیچ نظری ندارید که با خودشه یا یکی دیگه ؟

با کسی ک باهاش درارتباطم یا یکی دیگه؟ واینکه اینی ک باهاش درارتباطم چ حسی ب من داره بنظرت؟درحال حاص ...

با کسی که باهاش در ارتباطید و دوستتون داره

مبارکه 😊😅

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حس کردم دوستتون داره البته مقدارش انگار یجور کم شده بود بخاطر ناراحتی یا دوری همچین چیزی حس کردم ...

فامیل هستیم بیشتر مادرشو می‌بینم خودشو کمتر چون دانشگاهسم ی شهر دیگس 

قبلا با شما حرف زدم به نظرم اگه بشه با همون پزشک ازدواج کنید بهتره 😉 برگردید به عقب خیلی خوب نمیشه ...

خواهش میکنم جوابمو بده 

رشته ای که در دانشگاه دارم تحصیل میکنم خوبه ؟ آینده ای داره؟

موفقیت دارم ؟ مهاجرت چطور ؟

سرحدی بهم حس داره ؟یا آینده ای باهاش دارم ؟

شهرکی چطور ؟

لطفا هرچیزی درمورد خودم یا آیندم حس می‌کنی بگو

وای ببخشید دست خودم نیست می‌دونم شمام گفتید مشکلی نیست ولی باز معذبم دیدگاه کلی شما چیه تو زندگی ...

حس نمیکنم با کسی باشه

حس میکنم بعد کمی سختی خوشبخت میشید و اگه زندگیتون رویایی هم نباشه حداقل به خیلی از خواسته هاتون میرسید

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
دوست داره ولی حس میکنم فعلا یا تازه ارتباط گرفتید یا اگه خیلی مدته گرفتید ازتون دلخور یکم حسش قوی ت ...

منم بگوووووو لطفاااا 

❤ حسش بعد یکسال به من چیه هنوز بهم فکر میکنه  یا نه 

لطفااااا بگووو

دیر اومدی.زود به قلبم نشستی،اما زود هم رفتی:)🖤
حس نمیکنم با کسی باشه حس میکنم بعد کمی سختی خوشبخت میشید و اگه زندگیتون رویایی هم نباشه حداقل به خی ...

عزمزم لطفا ج بده

آزمون قبول میشم یا نه فردا

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

حس نمیکنم با کسی باشه حس میکنم بعد کمی سختی خوشبخت میشید و اگه زندگیتون رویایی هم نباشه حداقل به خی ...

یعنی قرارع ازدواج نکنم کلا ؟ 😅 که گفتید حس نمیکنید با کسی باشه