2777
2789

من تقریبا با این ماه میشه ۵ ماهه اقدامم  تنبلی دارم و باردار نمیشم  خیلی ناراحتم خیلییی همسرم عاشق بچه هست ولی اصلا باهام همکاری نمیکنه یک بار میگه ماه دیگه میریم دکتر ولی اصلا پیش قدم نمیشه واسه دکتر رفتن من هنوز از اسپرم همسرم خبر ندارم خودم که تنبلی دارم  اینم بگم خداروشکر اصلا مشکل مالی نداریم که به خاطر پولش نریم دکتر  فقط نمی دونم چرا سرد میشه 😭دیگه خسته نشدم نمیخوام دیگه اقدام کنم 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه نمیخوام بچه دار شم 😭من اولش خیلی ذوق داشتم چقدر گریه کردم خیلی ناراحت بودم ولی اون  باهام همکاری نمیکنه 😭😭😭

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

اگر مشکلتون فقط تنبلی باشه که نگران نباشین دوست منم این مشکل رو داشت بعد یکسال باردار شد خواهرمم همینطور فقط یکم بیشتر از افراد عادی زمان میبره اما نشدنی نیست

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

دکتر برو اصلاح سبک کن

شوهرتم باید بره ارولوژیست . چاره ای غیر این نیست

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

دکتر برو اصلاح سبک کن شوهرتم باید بره ارولوژیست . چاره ای غیر این نیست

ارولوژیست چیه؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنی عزیز دلم🙃🙏🏻

برا اسپرم که بزار یه ماه دیگه بگذره بعد بیاد کلا حداقل شش ماه از اقدام بگذره میگن مرد بیاد آزمایش اسپرم بده اگه خودت تنبلی که دیگه مشخصه از خودته بیخیال اون شو اخرین بار فولیکولت چند بود ؟ 

اگر مشکلتون فقط تنبلی باشه که نگران نباشین دوست منم این مشکل رو داشت بعد یکسال باردار شد خواهرمم همی ...

مشکلم فقط تنبلیه دکتر گفت رحمت خوبه فقط انگار فولی هام بعضی از ماه ها بالغ نیست واسه خودم رفتم دکتر ولی همسرم نمیاد بریم اونم تحت نظر باشه هر ماه میگه میریم ولی نمیریم😔

ارولوژیست چیه؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنی عزیز دلم🙃🙏🏻

دکتر متخصص مردان

تقریبا میشه کلیه و مجاری ادرار. ک وقتی بره پیشش اول معاینه میکنتش بعدش براش سونو و ازمایش اسپرم مینویسه ک خدای نکرده واریکوسلی چیزی نداشته باشه.

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

برا اسپرم که بزار یه ماه دیگه بگذره بعد بیاد کلا حداقل شش ماه از اقدام بگذره میگن مرد بیاد آزمایش اس ...

اخرین بار فولیم روز دهم سیکلم ۱۰ بود  ولی من روز ۱۶ تخمک گذاریم بود و قشنگ متوجش شدم  که تخمک داره ازاد میشه حتی کیت تخمک گذاریمم پر رنگ شد 

دکتر متخصص مردان تقریبا میشه کلیه و مجرای ادرار. ک وقتی بره پیشش اول معاینه میکنتش بعدش براش سونو و ...

یا خدا کاش اون حداقل مشکل نداشته باشه خیلی براش نگرانم 🥺

مشکلم فقط تنبلیه دکتر گفت رحمت خوبه فقط انگار فولی هام بعضی از ماه ها بالغ نیست واسه خودم رفتم دکتر ...

نمیخواد بیخیالش من تخمدان چپم تنبلی داش ولی اون یکی تخمدانم خوب بود با این وجود ماه ششم اقدام باردار شدم از همون ماه اولم ب شوهرم میگفتم تو باید ازمایش اسپرم بدی اونم هی مث شوهر شما امروز فردا میکرد اخرشم نداد 😂

برا تنبلی هم پیاده روی کن دورانپریودیت گرده نخل رو با عسل یا خرما قاطی کن صبح یه قاشق بخور ب شوهرتم بده

یا خدا کاش اون حداقل مشکل نداشته باشه خیلی براش نگرانم 🥺

عزیزم ب شوهرت بگو این جریان بچه ؛ ی خواست ۲طرفه ست پس برا رسیدن بهش باید ۲تایی تلاشمون رو بکنیم. من سر ۲تا بارداری هام هر سری شوهرم رو فرستادم با اینکه بچه هام ۴سال اختلاف سنی دارن. بدن ادمی هر لحطه در حال تغییر 

اخرین بار فولیم روز دهم سیکلم ۱۰ بود  ولی من روز ۱۶ تخمک گذاریم بود و قشنگ متوجش شدم  که ت ...

روز دهم رو نمیدونم ولی روز سیزدهم باید ۱۸تا ۲۲باشه تا بگیره بهترین سایز فولیکوله