2821
2789
عنوان

من داغونم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 64 پست
یعنی آنقدر همه چیز خوب بود که میگفتم تو جواب خدایی در مقابل سختی هایی که کشیدم در رابطه ی قبلی الان ...

خدانکنه عزیزم دشمنتون بمیره خیلی ناراحت شدم برات بیابغلم گریه کن خودتو خالی کن ولی عاقلانه فکرکن وبه خودت بها بده

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

من قلبم داره از جاش کنده میشه😭

بخدا منم شرایط تورو داشتم

حس کردم قلبم الان وایمیسه سکته میکنم و میمیرم و از خدا میخواستم بمیرم این روزامو نبینم

تپش قلب داشتم 

ولی الان با اینکه دوهفته هم نشده خیلی بهترم و نشستم عقلانی و منطقی فکر کردم دیدم به نفعم بوده تموم شه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اره گلم منطقی فکرکن شما یه بار تجربه داشتی ایندفعه باید خیلی دقت کنی توانتخابت که دیگه به مشکل نخوری ...

واقعا خیلی خیلیییی با دقت انتخابش کردم چند مدت بعد طلاقم هر طور آدمی میخواست ولی من اصلا تو فازش نبودم یکی دو سال بعد ایشون اومد و همه چیز رو عوض کرد باورم نمیشه الان اون همه دقت به خرچ دادن نتیجه ش بشه این

یعنی آنقدر همه چیز خوب بود که میگفتم تو جواب خدایی در مقابل سختی هایی که کشیدم در رابطه ی قبلی الان ...

خدا نکنه میفهمم سخته مدت دیگه با خودت کنار میای.. اما منطقی فکر کن ارزش و احترام به شخصیت خودت بزار تو اینقد خوبی که اون باید سر و دست بشکنه واست.. ولی حتما لایق نیست.. پس خودت خرج آدم نا لایق نکن. خدا کمکت میکنه عزیزم. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خدانکنه عزیزم دشمنتون بمیره خیلی ناراحت شدم برات بیابغلم گریه کن خودتو خالی کن ولی عاقلانه فکرکن وبه ...

دیشب آنقدر حالم بد بود حتی سر طلاقم اینطوری نبودم من کلا درون گرام نمیتونم با دوستام صحبت کنم، به مامانم نتونستم بگم چون خیلی قرار ناراحت بشه دیشب اونقدر احساس تنهایی و درماندگی میکردم و همچنان میکنم که کاش میمردم کاش میخوابیدم دیکه بیدار نمی‌شدم من خیلی تنهام

خدا نکنه میفهمم سخته مدت دیگه با خودت کنار میای.. اما منطقی فکر کن ارزش و احترام به شخصیت خودت بزار ...

آخه ما یه کار شراکتی رو با هم شروع کردیم بهت میگفت میتونیم اگر تموم شد اونجا ببینمت و دوست اجتماعی بمونیم من دوستت دارم قلبم هنوز میخوادت و میخوام از دور ببینمت

گفتم اگر تموم شه جوری میرم که تو آسمونا هم پیدام نکنی دوست اجتماعی چیه

آخه ما یه کار شراکتی رو با هم شروع کردیم بهت میگفت میتونیم اگر تموم شد اونجا ببینمت و دوست اجتماعی ب ...

اهدا پس به زبون اورده که ممکنه تموم بشه رابطه امون و...؟؟ 

عجببب. توکل برخدا هرچی خیر و صلاحیت پیش بیاد. 

گفت اگر تموم کنیم بازم دوستت دارم اگر ادامه بدیم هم

اگر تموم کنیم مغزم به قلبم پیروز شده اگر ادامه بدیم برعکس

من میشناسمش دختر باز و دروغ گو نیست اینارو بگه از ته قلبش میگه متوجه میشم کجای صحبت هاش اشتباهه کجاش درسته

هیچی دیگه صبر کن ببین چی میشه.. این دوروز پیام نمیده بهت؟؟ 

گفت صحبت نکنیم چون به صدات ضعف دارم نمیتونم خودمو بگیرم و تصمیم درست رو بگیرم اما پیام اوکیه

بذار یکم از اسکرین هاش بدم

گفت اگر تموم کنیم بازم دوستت دارم اگر ادامه بدیم هم اگر تموم کنیم مغزم به قلبم پیروز شده اگر ادامه ...

چی بگم والا ولی از همین حرفاش احتمال داده که امکان تموم شدن رابطه هم وجود داره دیگه هر تصمیمی بگیره شمام باید قبولش کنی. 

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز