2821
2789
عنوان

من داغونم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 64 پست
من ۲۵ اون ۲۳ ازم کوچیکتره ولیی عقلا خیلی بزرگتره یک لحظه هم تو این مدت حس نکردیم اون ۲۳ هست من ۲۵ خ ...

ایشونم یه بار قبلا ازدواج کردن و طلاق گرفتن؟

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا اونطوری که میگی با جون و دل عاشقم بود جونشم میاد برام الان یه مدته اینور به اونور شد اصلاااااا ...

این اقا داره از زیر بار مسولیت و ازدواج شونه خالی میکنه کاملا معلومه میخواد بااین ترفند و حرفا تمومش کنه یا حداقل فکرتو از ازدواج دور.. برو بپرس پسری که دختریو بخواد خواستگاریش میره و اونو مال خودش میکنه ولی این اقا اینکارو نمیکنه فعلا هم دلیل های الکی میاره. بهتره اگر قصدی نداره ازش جدا بشی عمرتو تلف نکنی. اصلانم ناراحت نباش بلاخره شناخت اینجور بدست میاد. قرار نیست بااین اقا خوشبخت بشی قسمت شما جایی دیگه اس. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
این اقا داره از زیر بار مسولیت و ازدواج شونه خالی میکنه کاملا معلومه میخواد بااین ترفند و حرفا تمومش ...

من نمیتونم باور کنم تمام این ۳ سال زیسته هیچی بوده باشه نمیتونم باور کنم😭😭

نه ولی همون اول بهش گفته بود قبل شروع رابطه و هیچچچچچ مشکلی نداشت الانم نداره خانواده ش هم میدونن و ...

ولی من حسم میگه‍ چرا داشته ولی بتو اینطور قبولوندن.. مثلا ۲۳سالشه شمام مطلقه بودید.. شاید با خودش اینجور فکر میکنه من سنم کمه بیام با یه زن مطلقه ازدواج کنم سریع برم تو زندگی.. صبر کنم یه دختر آفتاب مهتاب ندیده سن پایین بگیرم بهتره.. بخدا افکار پسرا همیناس. چقد توی نی نی سایت اینجور تا پیکا بوده.. نگران اون سه سال هم نباش تجربه شد واست

نه ولی همون اول بهش گفته بود قبل شروع رابطه و هیچچچچچ مشکلی نداشت الانم نداره خانواده ش هم میدونن و ...

خب عزیزم من نمیخوام منفی باف باشم به عنوان یه نفر بی طرف که ازروی گفته های شما به قضیه نگاه میکنم این نتیجه رو میگیرم اولا سن شما به هم نمیخوره شما ازایشدن بزرگتری هرچند شاید ظاهرا مشکلی نباشه ولی دراینده حتما به مشکل میخورین دوما شما یه بار طلاق گرفتین وایشون مجرده این خودشم برای خیلی از خانواده ها مشکله سوما عزیزم یه پسر۲۳ ساله خیلی زوده برای ازدواجش بنظرم ایشون هنوزاونقدربالغ نشده که مسئولیت زندگی رو قبول کنه من به شخصه پسرم رو ۲۳سالگی نمیزارم ازدواج کنه چهارما اقایی که سه ساله شمارو علاف کرده الان که قراره مثلا دوماه دیگه بیاد خواستگاری مشخصه که داره اززیرش درمیره ایشون اگه قصدش ازدواج خیلی وقت بود رابطه اتون رو رسمی کرده بود 

عزیزم منم دوهفته پیش دقیقا شرایط تورو داشتم . سنامون مثل شما بود مدت رابطه و عشق و علاقه آتشین و هرچیزی هم که برا تو بود برا ماهم بود ولی دقیقا همین آدما موقع مسئولیت پذیری شروع زندگی و ازدواج که میشه شونه خالی میکنن و از زیر بار میخوان در برن و هزارتا بهونه بیخود میارن

من گذاشتمش کنار قبل اینکه اون بزاره و خودمو بیشتر یه حدی کوچیک نکرده باشم

توهم همینکارو بکن قبل اینکه کنار گذاشته بشی کنارش بزار

میدونم خیلی سخته درکت میکنم ولی ارزش خودتو بالا ببر

چی بگم اینم حرفیه

داغون نباش همه مسائل رو زیر نظر داشته باش باید باهمه چیز روبرو بشی. خدایی نکرده از رو احساس تصمیم بگیری و باز شکست بخوری سخت صبور باش به ادم درستش اعتماد کن. باید شجاع باشی تا از پس زندگی و سختیا بر بیای. 

درسته😔

اره گلم منطقی فکرکن شما یه بار تجربه داشتی ایندفعه باید خیلی دقت کنی توانتخابت که دیگه به مشکل نخوری برای یه رابطه بی سرانجام تلاش نکن تموم کن بره اگه مشتاق باشه میاد پیدات میکنه حرفام تلخه میدونم ولی ببخشین درکت میکنم به عنوان یه خانوم ولی خواهرگلم بیشترازاین خودت رو داغون نکن مامان باباتون هم ادمای عاقلین خودشون میفهمن وناراحت نمیشن ولش کن این رابطه سمی رو 

داغون نباش همه مسائل رو زیر نظر داشته باش باید باهمه چیز روبرو بشی. خدایی نکرده از رو احساس تصمیم بگ ...

یعنی آنقدر همه چیز خوب بود که میگفتم تو جواب خدایی در مقابل سختی هایی که کشیدم در رابطه ی قبلی الان چی بگم؟😭کاش من بمیرم